Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Столични полицаи реагираха незабавно на сигнал за нанесен побой и издирват извършителите, съобщиха от МВР.

Тази сутрин, около 4:45 часа, в полицията е получен сигнал за пострадал от побой мъж в района на ул. "Патриарх Герман".

По първоначална информация водач на лек автомобил спрял на улицата, за да смени спукана гума, но бил нападнат от двама непознати мъже, които му нанесли побой и избягали.

На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалият е 42-годишен криминално проявен мъж. Той е откаран в болница, настанен е за лечение с множество травми и с опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед. Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за установяване и задържане на нападателите.

Предстои в рамките на образуваното досъдебно производство, под надзора на Софийска районна прокуратура да бъдат установени всички факти и обстоятелства около случилото се.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Кон

преди 6 години

Препечатали са думите на полицаите за случката. Полицаите ни са *** и говорят несвързано, затова изглежда като че ли *** са се били на улицата. А всъщност *** са писали сводката.

34

Довото зове

преди 6 години

Свиквайте защото ще става още по зле. Има една поговорка - когато котката спи (държава/полиция/съдебна система) мишките играят хоро. Нямаме затвори и всичко се пуска на свобода със закани обещай че няма да правиш така. Престъпниците нямат страх от нищо и си правят каквото искат. Глобите също не ги стряскат защото не се плащат.Нещата ще стават доста по зле, свиквайте.

33

Анонимен

преди 6 години

Ден след ден, едно и също - дивият запад се завърна , мутрнските години се възцариха при Бойко пак , а Симеонов говори за премахване на сергиите от крайбрежните улици , полицията говори че се работи по всички версии, Борисов се радва че подписва с Макединия без никой да го е опълномощил за това въпреки 100% подкрепа на парламента. Не може той да си прави каквото си иска , а народа да не го следва като пример. Суджуците винаги ги е имало. Има 1 шанс - преди септември да почне съд. реформа

fallback