35

Кон

преди 6 години

Препечатали са думите на полицаите за случката. Полицаите ни са *** и говорят несвързано, затова изглежда като че ли *** са се били на улицата. А всъщност *** са писали сводката.

34

Довото зове

преди 6 години

Свиквайте защото ще става още по зле. Има една поговорка - когато котката спи (държава/полиция/съдебна система) мишките играят хоро. Нямаме затвори и всичко се пуска на свобода със закани обещай че няма да правиш така. Престъпниците нямат страх от нищо и си правят каквото искат. Глобите също не ги стряскат защото не се плащат.Нещата ще стават доста по зле, свиквайте.

33

Анонимен

преди 6 години

Ден след ден, едно и също - дивият запад се завърна , мутрнските години се възцариха при Бойко пак , а Симеонов говори за премахване на сергиите от крайбрежните улици , полицията говори че се работи по всички версии, Борисов се радва че подписва с Макединия без никой да го е опълномощил за това въпреки 100% подкрепа на парламента. Не може той да си прави каквото си иска , а народа да не го следва като пример. Суджуците винаги ги е имало. Има 1 шанс - преди септември да почне съд. реформа

32

Тинев

преди 6 години

А бе, вие бъзик*ате ли се с нас?Криминално проявен - 4,45 ч. - ПУКА гума -............... и виж ти, случайно / АМА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО / на мястото се оказали двама " лоши " граждани и му теглили един хубав бой! П.П. Но!Но, както казва министър Радев, престъпленията намаляват и разкриваемостта се увеличава. Ще ги разкрият полицаите скоро и ще се запознаят с лошите граждани.П.П.Да не би да е трябвало да спука другата гума, че ГО СПУКАЛИ от бой?

31

Членска карта №7

преди 6 години

Видими резултати...Някой клати държавата...Стига вече...

30

Анонимен

преди 6 години

Политиците и бизнесът ни превърнаха в латиноамериканска държава от типа на Бразилия и Колумбия. Още ще рушат паметници, трудови права, зелени площи и ще унищожават градската среда с алчно и безогледно строителство.

29

Анонимен

преди 6 години

Щом битият е криминално проявен,това е един хубав ден за българската демокрация!

28

Анонимен

преди 6 години

За този е имало защо...щом е криминално проявен.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Политиката е да остнат живи само герберастите след 20 години .че какво лошо има? Вие пикaещите на Бузлуджа само тежите на Земята и и пречите да се върти.

26

Анонимен

преди 6 години

До ОПАСЕН ГРАДСОФИЯ Е МНОГО ОПАСЕН ЗА ЖИВЕЕНЕ ГРАД.ужас, станало е като в Русия

25

а

преди 6 години

що не пояснявате къф е бил? ***, gей може да е бил садомазо и да са го дисциплинирали:)) нема такива луди да бият без причина, ама в софия може и да има:(

24

ля ля

преди 6 години

като ви е опасен града какво правите тук да попитам аз!? отидете някъде в близкия изток или в Банкок или в Орландо да видите там как е!!! все много знаете и ги раздувате нещата пък все натук карате и се врете!!! възпитавайте и винете контролиращите органи за тяхното бездействие!!!!

23

ОПАСЕН ГРАД

преди 6 години

СОФИЯ Е МНОГО ОПАСЕН ЗА ЖИВЕЕНЕ ГРАД. ВСЕКИ ДЕН ПРЕБИВАТ ИЛИ УБИВАТ НЯКОГО. ИЗЛИЗАШ ОТ КЪЩИ И НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕШ И КАК.

22

Анонимен

преди 6 години

И тоя сигурно е чист като момина сълза, като оня от Дупница с кучето и въобще, ама въобще не е знаел защо го бият.Той и премиеърт е дори един такъв нежен, интелигентен и силно образован и въобще не яде суджук.Нищо не става от това племе ...

21

Анонимен

преди 6 години

Ей такова мръсно стадо, като вас няма. Човкът е пребит и е с опастност за живота, но на вас ви е забавно. Ето, заради това, никога, ама никога, няма да стане нищо добро за вас. Ще си останете прости ***.

20

Анонимен

преди 6 години

Верно тея чингели не са се сетили че са му срязали гумата за да е смени .Така че някой пак не е на работа от Ме Ви Ре Ту .

19

Кире Либерало

преди 6 години

До Анонимензначи, когато се пъчим колко голяма е София, включваме и Банкя, Нови Искър, Костинброд, че дори и Перник, като квартал на София, макар и не Манхатън... Когато обаче 3 бандюги направят мазало в реално един краен кавартал на София, тогава ревем, че не било София. Господинчо, не се прави на многознайко с гугъл мапс, Герман е в администрацията на София Град, а не София област. така че на практика случката се случва в СОФИЯ

18

Анонимен

преди 6 години

:D Ай сиктир :D Криминално проявен бит и това било новина. Ми това е най-старият номер бе. Срезали са му гумата и докато я е сменял е изял шамарите

17

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден от това правителство е изгубени човешки животи .Политиката е да остнат живи само герберастите след 20 години .До тогава само убийства и самоубийства .Тоя са е самоубил при смяна на гума ...Смешна държава и камери пак няма ...

16

Анонимен

преди 6 години

Улица Патриарх Герман не е в София. тя започва в село Герман, минава през селото като главна улица и пресича Околовръстното извън София, и после някъде между Околовръстното и Цариградско шосе има табела начало на София, като в края на улицата до Цариградско шосе има сгради на жандармерията и случката едва ли е станала пред или до жандармерията, т.е. в София, а най-вероятно е станала в селото.