Снимка: Reuters
fallback

Тони Божилов, братът на Данаил, който бе убит с един куршум в сърцето вчера, категорично отрече версията, че той дължи пари на Братя Галеви.

Според една от версиите, тиражирани неофициално в медиите след убийството, застреляният мъж е бил перач на пари на дупнишките братя.

Освен това Данаил им дължал пари и именно това се разглежда като мотив за убийството му.

Oще по темата

"Всичко е лъжа, което се пише, че е имал контакти с криминални елементи. Данаил няма никакви задължения към никого, както и никой не му дължи пари. Не се е оплаквал от нищо", каза съкрушеният брат пред "24 часа".

Тони Божилов е категоричен, че убийството не е свързано с икономически мотиви, нито с конфликтни ситуации.

"Никой не може да обясни защо кучето е било завързано до трупа на брат ми. За мен е пълна мистерия защо се е случило това нещо и по този начин да си отиде той", каза натъженият мъж.

Приятели на Данаил от Дупница твърдят, че убитият е бил много добър човек, който правел път и на мравката.

"Дали сме пълни показания на разследващите, очакваме те да разкрият по най-бързия начин извършителя", казаха приятелите на Данаил Божилов.

Брат му поясни, че Дани оставя сираче 9-годишна дъщеричка. Погребението му ще бъде в Дупница, след като от Съдебна медицина освободят трупа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

n

преди 6 години

Много странно. Човекът е постигнал съвършенство. Застрелва се в сърцето, връзва кучето, скрива пистолета много далече и на тайно място и . Това е последната версия за случая на МВР. Хваща само цигни който се бият и то като внимават да не ги бият и тях. При тоя министър, а и министър председател, пожарникар, това си е в реда на нещата, жалко за нас. Само чакам А. Тодоров да даде мнение , къде се скри тоя мишок, който знаеше всичко за всички и бе въздесъщ.

27

Анонимен

преди 6 години

Всичко е мистерия:"Леа Коен-член на СДС, посланик на РБ в Швейцария; омъжена за швейцарец, кмет на град; член на ложата Билдерберги. Баща й Пепо Коен, палач от съставите на т.нар. Народен съд след 1944 г., които избиха цвета на българската интелигенция (убити са над 40 000 души и репресирани около 200 000 техни роднини и др.); член на Атлантическия клуб." Кой комунист,кой фашист- кой да ти каже?

26

Имигранта

преди 6 години

По принцип искам да се прибера,но като гледам всеки ден какво се случва човек почва да се пита дали това е нормална държава

fallback