28

n

преди 6 години

Много странно. Човекът е постигнал съвършенство. Застрелва се в сърцето, връзва кучето, скрива пистолета много далече и на тайно място и . Това е последната версия за случая на МВР. Хваща само цигни който се бият и то като внимават да не ги бият и тях. При тоя министър, а и министър председател, пожарникар, това си е в реда на нещата, жалко за нас. Само чакам А. Тодоров да даде мнение , къде се скри тоя мишок, който знаеше всичко за всички и бе въздесъщ.

27

Анонимен

преди 6 години

Всичко е мистерия:"Леа Коен-член на СДС, посланик на РБ в Швейцария; омъжена за швейцарец, кмет на град; член на ложата Билдерберги. Баща й Пепо Коен, палач от съставите на т.нар. Народен съд след 1944 г., които избиха цвета на българската интелигенция (убити са над 40 000 души и репресирани около 200 000 техни роднини и др.); член на Атлантическия клуб." Кой комунист,кой фашист- кой да ти каже?

26

Имигранта

преди 6 години

По принцип искам да се прибера,но като гледам всеки ден какво се случва човек почва да се пита дали това е нормална държава

25

Герберче

преди 6 години

"Погледнах профила му във фейсбуук,изглежда любвеобвилен баща.Хора,не се влияйте от пресата или приказките изцяло,винаги си имайте едно на ум."Казват, че бил кра.дец и уб.иец.Аз не вярвам,Бойко е честен пионер .

24

Анонимен

преди 6 години

След два инцидента в паркове на МВР ще им утроят бюджета щото сега им е малко и въобще не сме милиционерско-мутренска държава. Скоро никой няма да посмее да се изпикае в храстите от страх да не го снимат и глобят след това.

23

Тъпак

преди 6 години

Може да са го объркали с друг.

22

Анонимен

преди 6 години

Щом не е заради бизнес или жена значи е заради кучето.Някой е имал проблем с него!

21

Анонимен

преди 6 години

Погледнах профила му във фейсбуук,изглежда любвеобвилен баща.Хора,не се влияйте от пресата или приказките изцяло,винаги си имайте едно на ум.Може и да е така,а може и да не е.

20

наблюдател

преди 6 години

Правими впечатление; че все убиват и се скриват ,където няма камери. Сяаш че се прави лек терор върху хората.Да са в постоянен стрес от живота.

19

Верно

преди 6 години

До Анонимен"Всичко е ясно.Кучето е невинно и е оставено живо."Освен това е обещало да мълчи!

18

Да бе

преди 6 години

До до да бе"Ти като живееш в Абсурдистан,как даваш мнение за USA?"Е па гледам CNN,бе ***.***!Що,да не би да лъжат?Няма да ги гледам ако е така!

17

свидетел

преди 6 години

ДО9 НАЙ ГОЛЕМИТЕ МИСТЕРИИ СТАНАХА ПРЕЗ ТИХАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙМА 1944-1960Г. В НРБ.ПОД РЪКОВОДСТБОТО НА МОСКВА И БКП . Изчезнаха маса хора и се разбиха хиляди семейства.

16

Анонимен

преди 6 години

Щом е мистерия значи е замесена жена!

15

до да бе

преди 6 години

ти като живееш в абсурдистан, как даваш мнение за usa?

14

Анонимен

преди 6 години

Всичко е ясно. Кучето е невинно и е оставено живо.

13

Очевидно

преди 6 години

До хммЕстествено,че правителството няма отношение към случая!Това,че премиера е бивша(?) мутра е просто съвпадение.

12

Да бе

преди 6 години

До usaВерно,в САЩ такава престъпност нема!Само пострелват по малко,колкото да не фалира КОЛТ,че била в затруднение фирмата.....

11

хмм

преди 6 години

Може би брат му е замесен. Кучето му е имало доверие и се е оставило да го завърже. Правителството няма нищо общо в случая, не пишете глупости. Ако ви е малка заплатата, пишете на профсъюза си.

10

А бе

преди 6 години

Като го погледнеш-интелектуалец отвсякъде!Как може да се посегне на такъв човек????

9

usa

преди 6 години

абе що тука в usa няма мутри, решетки по прозорците и ихранителни фирми? !!и никой не ти скача,да те бие на пътя?!само питам : )