Снимка: bTV
fallback

Окръжният съд в Бургас освободи под домашен арест двамата руснаци, удряли полицаи в хотел в курорта Свети Влас.

Туристите – баща и син, са обвинени в нанасяне на лека телесна повреда на длъжностни лица.

Oще по темата

Въпреки че имат билет за Москва за следващата седмица, руските туристи обещаха, че няма да напуснат страната, а ще изтърпят мярката в апартамента си в Свети Влас, съобщава bTV.

Те дори предложиха да го ипотекират срещу парична гаранция. Чужденците се сдобиха с обвинението след яростна съпротива при ареста им преди дни. Полицейският екип бил извикан след инцидент в ресторанта на комплекса.

Според управата руснаците счупили част от стъклен покрив. Полицаите, които са си извадили медицински свидетелства, обясняват, че са получили удари в лицето и ребрата.

Руснаците пък твърдят, че самите те са жертва на побой от охранителите на комплекса. На делото присъства и почетният консул на Руската федерация в Бургас, потърсен за съдействие от туристите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Бояришник

преди 7 години

На руснаците им остана само голото самочувствие и вроден национализъм! Иначе техният народ живее по-зле и от нашия. Да цитирам ли защо? Ще припомня само ,,Бояришник,, - смъртоносната иркутска ,,водка,, и спирам с примерите!

30

Анонимен

преди 7 години

Шведа *** за шут в главата на камериерка= вече един месец в кауша.Пияни нруски *** нападнали и били ПОЛИЦАИ=на свобода.Не случайно в Европа изобразяват България като клозетно клекало.

29

Гадняри!

преди 7 години

И какво като са руски полицаи?Български полицай ТАКА ли ще бие РУСКИ полицаи ако е на курорт в Сочи??? Питайте ги за АЗБУКАТА, която употребяват: може да са учили, че Сталин я е написал.Никакво снизхождения: ЯРОСТНО съпротивление: кой знае какви престъпници са и ЗАЩО са дошли.... Ако избягат? Пак РБългария ще е виновна!А ОТКЪДЕ РАЗПОЛАГАТ с толкова пари и на ВСИЧКО са ГОТОВИ, само да са НАВЪН????ЗАЩО ГИ ПУСНАХТЕ? УНИЖАВАТЕ ПОЛИЦАИТЕ и БЪЛГАРИЯ!!!! ( или за вас са "другари"??)

fallback