Снимка: архив, Булфото
fallback

Антимафиоти от ГДБОП са намерили 115 000 лева в домовете на 14-те задържани служители на ДАИ и собственици на автошколи.

Разследващите имат съмнения, че парите са от корупция - за да се мине изпит по кормуване от кандидат-шофьори.

Oще по темата

Това разказа шефат на спецпрокуратурата Иван Гешев и посочи, че до края на деня ще се преценява на колко от задържаните да повдигнат обвинения, пише "24 часа".

Вземането на подкупи е било свързано най-вече с кандидати за шофьорска книжка, които изобщо нямали познания и умения да карат. Засега разследващите са установили 15 подобни случая.

Все още продължават да претърсват домовете и офисите на задържаните. Част от парите спецполицаите намерили разпръснати в книги, в чанти, в джобове и жабки на коли. Парите били в различна валута.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 6 години

Да взимат, щом има кой да им дава! Добре щеше да е да се затвори кръга. По-надолу катаджията да чака и да си вземе своето заслужено! Да вземе и книжката. Аз си завърших образованието с изкарани пари от писане на дипломни работи. Веднъж ми плащат за дипломната, втори път ми плащат за уроците, за да я научат и защитят. Като ги мързи да учат, да си плащат! Не се бойте да отидете на зъболекар, не съм медик!

21

Сетих се.

преди 6 години

Сменете името на НЕДАВЙ.

20

...

преди 6 години

115 000,, но защо не разделите на 50лв да видите колко некъдърника има срещу вас на пътя и после да мислите за какво ще им стигнат тези 8 000 лв.

fallback