22

Анонимен

преди 6 години

Да взимат, щом има кой да им дава! Добре щеше да е да се затвори кръга. По-надолу катаджията да чака и да си вземе своето заслужено! Да вземе и книжката. Аз си завърших образованието с изкарани пари от писане на дипломни работи. Веднъж ми плащат за дипломната, втори път ми плащат за уроците, за да я научат и защитят. Като ги мързи да учат, да си плащат! Не се бойте да отидете на зъболекар, не съм медик!

21

Сетих се.

преди 6 години

Сменете името на НЕДАВЙ.

20

...

преди 6 години

115 000,, но защо не разделите на 50лв да видите колко некъдърника има срещу вас на пътя и после да мислите за какво ще им стигнат тези 8 000 лв.

19

посткомунизъм

преди 6 години

много готин трик: обръщаш държавната работа в частен бизнес! Де да можеше навсякъде да е така! Има за какво да завиждат капиталистите!

18

Анонимен

преди 6 години

Корумпира Република сте Ганьовцииии...и това Факт! Нямате оправия...само устите ви знаят...

17

Анонимен

преди 6 години

Та това пари ли са бе, средно по 8000 на човек, а в семейството - на двама, т.е. 4000. Само пройдохите нямат по някоя хилядарка вкъщи за зор-заман. Това са хора с деца. Пари за даскалото за ремонт, книжки, допълнителни уроци, английски, балет, закуска, за лекар, велосипед, за модерен айфон, такси, екскурзии... Без 3-4 х. лв. за покриване на разноски си направо загубен. А детето - обект на подигравки от мутрачетата. Само едно изследване в Александровска болница е от 80 до 800+ лева. Анадъмну.

16

бившо ченге

преди 6 години

като изпитвахме в КАТ..нямаше това онова, който може го може, а тези от ДАИ-то се *** - то не беше психо-изпити, то не бяха книжки на хора които не са в страната и т.н.....исках да ставам инспектор по изпитите в ДАИ, съответно имам необходимите квалификации и бях такъв в МВР КАТ но ми се поискаха 3000/три хиляди лева/ за да стана изпитващ.....та тез сигурно избиват пари

15

18

преди 6 години

Не ме разбирайте погрешно.Не оправдавам раздаващите книжки на куцо и сакато срещу пари.Напротив, ако бях съдия щях да ги пратя всичките за по 20години в затвораи да конфискувам цялото им имущество без значение колко е законно придобито.

14

Анонимен

преди 6 години

115 000 лева на 14 човека????Средно по 8 хил лева!!!Това КАКВО доказва??Че имайки 8хил лева в брой си престъпник ли??Ами тогава да избесим бабиерите които изхвърлят през балкони и прозорци по 30-40 хил лева като за добър ден,а? А оная дето даде пари за ъглошлайфа и резнаха касата с 500 бона какво да я правим??? Може би да я *** на парчета ли?

13

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли, бе?!Проблема не е в ромите без книжки, а в българите, които им ги продават!От ромите нищо не става, това е ясно от столетия, но и българите сме доллни и продажни !Борисов ли ви е виновен, че всички са проддажници ?!Не, просто народа ни не струва ...

12

Един от Северозапада

преди 6 години

До МладеновЗнам, колега, не само по форум...Въпросите за това са риторични...Не ми остава друго, освен да коментирам с думите надруг колега по форум:"Да, ама сега, при демокрацията, банани и тоалетна хартия има навсякъде, и не само по Нова Година!"

11

Анонимен

преди 6 години

И с'а к'о, даяджиите продават свидетелства, катаджиите махат знаците, лелеее, какво папкане ще падне! И все при герберугите. И КАТ ще проверява масово, ще прави хайки??? Какво са виновни тези които си спазват, карат нормално, явявали се на изпити без да плащат? Заради 50 тина даяджии и над 200 000 продадени книжки, ще се тормози и без това измъчения българин! Не е ли причина това да се отклонява вниманието от проблема, разрухата и корупцията на Боцко 3?

10

14

преди 6 години

човека по 10 000 лева, или 5 000 евро на човек. Хахахахаах, голем удар, право БОБ или фасул.

9

Анонимен

преди 6 години

А за другата част проверихт ли оня тъмничкия министър де крепи портрета на баце на бюрото да го пази?

8

Анонимен

преди 6 години

ДАИ - маже да участвува в конкурса за по, по най- корумпирана институция. Отговорете си - защо Б-я е на 1-во място по жертви на ПТП.

7

Младенов

преди 6 години

До Един от СеверозападаСлед 89 г.,не съм виждал,но преди посочената година сме обучавали във повереният ми ПУЦ от етноса по посочените от Вас професий

6

Анонимен

преди 6 години

А, колко роми с очила си виждал колега?

5

Един от Северозапада

преди 6 години

Два риторични въпроса само, към всичките колеги по форум:Колко представители, на така наречения Ромски етнос сте виждали в учебен автомобил, или доживяли да се дипломират в професионално училище за шофьори, трактористи, фадромисти, и др?А да сте виждали колко роми карат гореизброените ПС, строителни машини, селско стопански машини?

4

ББ

преди 6 години

Шанаджии!!

3

Анонимен

преди 6 години

"Всички са взимали подкупи от кандидат-шофьори"Не може да бъде. Ах, каква изненада. Някой очаквал ли е нещо такова?!?