Снимка: Булфото, архив
fallback

44-годишен мъж е прострелян в крака след съседски скандал в Пловдив, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал тази сутрин в квартал "Тракия".

Според първоначалната информация, пред блок в квартала е възникнал скандал, при който 56-годишен бивш военен е прострелял в крака с пистолет негов 44-годишен съсед.

Пострадалият е в болница за оказване на спешна медицинска помощ, съобщава "Фокус".

По предварителна информация скандалът е възникнал между 56-годишния мъж и двете деца на пострадалия, които са разхождали домашни кучета. Бившият военен се е скарал на децата, а след това се е намесил и техния баща. В резултат на скандала, 56-годишният мъж е стрелял срещу бащата и едното куче.

Стрелецът е задържан от полицията. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 6 години

Умно!Прострелян крк е лека,най-много средна телесна повреда.Не е опит за убийство или тежкаА и ако 44 -годишният е насъсквал кучетата и счаветата са налетели на бой,може и като законна самоотбрана да мине.Защитна теза:така е било-и в мелето докато искал да произведе предупредителен истрел(в град това е само в земята),ръката му била блъсната и го гръмнал.Признава си-лека телесна предизвикана с обиди от пострадалия.78а и административно наказание глоба.А кучкаря и чаветата ооумняват.Уин/уин

57

Анонимен

преди 6 години

Държава в която няма РЕД цари АНАРХИЯ !!!! Така е в България !!!!

56

Мария

преди 6 години

Така се пада на кучкарите! И аз се ядосвам като ме лаят кучета посред бял ден на оживени места с детска градина и деца!!!

fallback