58

Анонимен

преди 6 години

Умно!Прострелян крк е лека,най-много средна телесна повреда.Не е опит за убийство или тежкаА и ако 44 -годишният е насъсквал кучетата и счаветата са налетели на бой,може и като законна самоотбрана да мине.Защитна теза:така е било-и в мелето докато искал да произведе предупредителен истрел(в град това е само в земята),ръката му била блъсната и го гръмнал.Признава си-лека телесна предизвикана с обиди от пострадалия.78а и административно наказание глоба.А кучкаря и чаветата ооумняват.Уин/уин

57

Анонимен

преди 6 години

Държава в която няма РЕД цари АНАРХИЯ !!!! Така е в България !!!!

56

Мария

преди 6 години

Така се пада на кучкарите! И аз се ядосвам като ме лаят кучета посред бял ден на оживени места с детска градина и деца!!!

55

Внимавайте пенсионер

преди 6 години

Що за военен не го е уцелил точно където трябва. Само преди час на светофар до Била Надежда 30 год. наглец минава на червен сигнал и ме гони с Х5 на пешеходна пътека , след забележка с ромско селски диалект ме пита "какво искаш бе" и готов на саморазправа, а аз готов да го гръмна без да ми пука с моите 70 год живот. ЗАЩО В БГ НЯМА ПОЛИЦИЯ?

54

Анонимен

преди 6 години

Марешки е виновен, тъй като има шурей дето живее на 2рия етаж !

53

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са виновни !

52

Анонимен

преди 6 години

лекувайте обществото от псетата и техните слуги,всякакви пособи и лечения са приемливи щом водят до тяхното намаляване и малкопречене на нормалното и спокойно съществуване,приемливи са единствено декоративните породи и то ако стопанина е съвестен и чисти

51

Теди

преди 6 години

И ИМ ЧИСТЕТЕ АКИТАТА , ЧЕ АМАН ОТ МРЪСОТИИ ПО УЛИЦИТЕ.

50

Анонимен

преди 6 години

Ами от фуражки и зелени чорапи също няма нужда! Хайде да ги оправим!

49

ПИСАНЧО

преди 6 години

Всъщност каква полза има от тия кучета? Поне котките прочистват от мишки и насекоми. А кучетата развъждат бълхи. Никаква полза няма от тия по,мияри. Освен собствениците да ходят подире му и да му чистят ла,ната, като мало,умни....

48

Анонимен

преди 6 години

Това че го дразнят, не му дава право да се разпищоли така. Що не се биха с голи ръце? Всеки може да стреля. Сега ще яде голата опашка

47

Анонимен

преди 6 години

Не оправдавам стрелеца, но монетата винаги има две страни. В 8.20 сутрин, в събота, хората искат да си починат. Две нагли хлапета с две агресивни и пуснати на свобода кучета тероризират не от днес половината квартал. За тях правила и закони няма, баща им ги защитава, чувстват се недосегаеми, насъскват кучетата. Ами на човека му е писнало!!! То от нагли кучкари няма на кого да се оплчеш, няма държава. Затова се стига до такива саморазправи.

46

Анонимен

преди 6 години

Незабавно трябва да се изземе всичкото оръжие от пенсионираните фуражки! Над 100 Хил.единици има и в разни бивши, които са в голямата част изперкали! Кого пазят?

45

Анонимен

преди 6 години

Празна глава гърми поне веднъж на 100 години!

44

абе

преди 6 години

Да го наградят!!!

43

Шопо

преди 6 години

Още едно доказателство,че *** освен да лапат от баката за нищо друго не стават !

42

Анонимен

преди 6 години

Военният е напълно адекватен в случая. Законно притежаван самолет, употреба на оръжие напълно в рамките на НК при това хладнокръвно с най малки щети. Ако бе паникьосан или злонамерен, нямаше да стреля в краката и щеше да избие всички кучета.

41

Анонимен

преди 6 години

До СпокоенНе си в ред, лъжеш безобразно.

40

Анонимен

преди 6 години

Помните ли Петко Лисичков! С добро го помнете! Жалко, че тогава не натръшка цялата шайка келемета.Щяха да го пребият и да се отърват само с предупредителен протокол ако човекът не бе подготвен.

39

Спокоен

преди 6 години

Случаят не е представен достоверно в този сайт. Брат и сестра разхождат два здрави, агресивни питбула без да са на каишка и с намордници. Насъскват ги по улично коте. Военният им прави забележка. Започват пререкания и пристига бащата на тинейджърите. Кучетата се насъскват по него и той произвежда три изстрела в самозащита. Два по кучетата-убийци и един в крака на агресивният баща. Това е ситуацията. Има сума сайтове, които цитират различни източници точно с тази история.