Снимка: Булфото, архив
fallback

Двама от нападателите с бухалки в столично заведение са задържани от полицията, съобщи БНР.

Късно снощи те са пребили барман и още двама мъже в клуба.

Както вече ви информирахме, четирима мъже са нахлули, въоръжени с бухалки и палки. Пред погледа на посетителите са нападнали бармана и още двама души, нанесли са им побой, след което са избягали.

Другите двама се издирват, полицията изяснява причините за инцидента.

МВР издирва и неизвестните хора, които опожариха няколко автомобила в столичният квартал "Хиподрума" през изминалата нощ. Общо шест коли са изгорели. По първоначални данни е бил подпален единият от автомобилите, а от него огънят се е прехвърлил върху останалите. Това е поредният палеж на леки коли в столицата, въпреки арестуваните преди време двама мъже, уличени в извършването на подобни престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Въоръженият

преди 7 години

"въоръжени с бухалки"Аз пък ходя въоръжен с ключове, пръстен, стотинки и кецове, но най-много се вцепеняват хората като ме видят въоръжен с опел корсата, който карам.въоръжен - Носещ със себе си оръжие.Винаги се напикавам от страх като гледам състезателките по художествена гимнастика, въоръжени с бухалки.

11

Дивото зове

преди 7 години

Дивия запад драги зрители, ще става и още по зле. Очаквайте стрелби скоро при липсата на държава и правосъдие.

10

Хела

преди 7 години

До про VansТака е,миличък!Но,трябва да уточним,че става дума за точно тази част от родените в София,чиито родители са от провинцията.

fallback