12

Въоръженият

преди 7 години

"въоръжени с бухалки"Аз пък ходя въоръжен с ключове, пръстен, стотинки и кецове, но най-много се вцепеняват хората като ме видят въоръжен с опел корсата, който карам.въоръжен - Носещ със себе си оръжие.Винаги се напикавам от страх като гледам състезателките по художествена гимнастика, въоръжени с бухалки.

11

Дивото зове

преди 7 години

Дивия запад драги зрители, ще става и още по зле. Очаквайте стрелби скоро при липсата на държава и правосъдие.

10

Хела

преди 7 години

До про VansТака е,миличък!Но,трябва да уточним,че става дума за точно тази част от родените в София,чиито родители са от провинцията.

9

съдия

преди 7 години

Абе я оставете младите да се разберат като мъже!Не съдете никой за да не бъдете съдени!

8

Димитър Борисов

преди 7 години

Каквато и да е причината съдът трябва да направи така че тези биячи с бухалки, да спрат да ги носят повече със себе си дори и да забравят че съществуват. Някои адвокат ли трябва да пребият с бухалка за да разберат колегите му че носенето на бухалка трябва да бъде подсъдимо. Равносилно че все едно носи кама или бокс. Тези неща носят само престъпниците.

7

Анонимен

преди 7 години

Бармана да си сложи под бара едно рязано чифте. Като го извади гледката е много възпитателна. От зверове тия насреща се превръщат на божи кравички. Миризмата става малко неприятна ама карай...

6

Анонимен

преди 7 години

Опожаряването на автомобили е в резултат на неизяснени финасови отношения. Няма как някой който нито те познава нито те знае да ти запали колата. Така че на тези които им палят колите да се поразровят в тиквите си и да се сетят на кои дължът мангизи а не да се правят на ощипани невести.

5

Vans

преди 7 години

До АнонименНай-големи аутсайдъри са тази част от родените в София, които си мислят, че поради тази причина са богопомазани и всичко трябва да им дойде като подарък. Те са страшно мързеливи и нагли, но пък са тези, които най-силно крещат на другите, около тях какви селяни са.

4

Анонимен

преди 7 години

Хора на ГЕРБ и Патриотите

3

POLICE

преди 7 години

Полицията трябва да реагира веднага , би трябвало да е там за 5 мин. явно Полицията не си върши работата

2

съвест

преди 7 години

Дано заедно с автомобилите изгори и гузната съвест на новобогаташите капиталисти.

1

Анонимен

преди 7 години

Радев и Герджиков?