Снимка: "24 часа"
fallback

Задържаният за убийството на Георги Игнатов - Йоан Матев е бил затворено момче, свит в себе си, разказва пред "24 часа" Георги Бенков, съсед на семейството от софийско село.

Семейството на Йоан е известно в квартала като много невъзпитано. Бащата бил митничар, а в момента работел на граничен пункт "Калотина".

Oще по темата

"Непрекъснато демонстрираше финансовото си положение, крещеше често по децата си", разказва Бенков.

Той не могъл да познае Йоан на кадрите, разпространени от полицията след убийството на Георги Игнатов. Забелязал обаче, че скоро след убийството момчето си пуснало брада и започнало да взема стероиди за повишаване на мускулната маса. Майката на Йоан била журналистка в Нова тв допреди няколко години.

Убиецът на Георги е бил потискан от чувство за вина след стореното. Стресът е и причината да напълнее с повече от 10 килограма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Аз

преди 5 години

Бой с пръчки и ред в училище, затвор и принудителен труд за малолетни и непълнолетни, 2 милиона в затворите и по трудови лагери и нашенецът ще се промени... ама де-де...

54

Анонимен

преди 5 години

До Баси Държавата Аз съм служил с подобни, нищо няма да стане, защото знаят, че ще има сериозни последствия - я ще ги гръмнат, я военен съд. А в цивилния живот не е така - на улицата, в квартала, в училище, в работата, особено в училище царят беззаконие, хората не са се сблъсквали със силата на закона и нямат представа, или са се сблъсквали и им се е разминало и затова се стига до такива моменти. Като го е мушкал не му е минавало през ума, че ще има последствия. Като на повечето българи.

53

Бай Хой

преди 7 години

Прав си Анонимен 55

fallback