Снимка: Булфото, архив
fallback

Жена на 69 години е дала на телефонни измамници 31 800 лева и три златни пръстена в Габрово. Част от парите жената хвърлила през терасата, а друга оставила до посочени от измамниците контейнери или дървета на няколко места в града, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за измамата с една от най-големите суми в региона е постъпил във вторник, заедно с още два сигнала за телефонни измами. Те са били по сценария за "съдействие на полицейските служители за залавяне на телефонни измамници и на незаконни имигранти", посочиха от полицията.

При други 2 случая жертви на измами са станали мъж на 74 години, който дал 4 000 лева, и жена на 68 години, оставила пред входната врата 4 хиляди лева и 1000 евро.

По трите случая са започнали досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Охобохо

преди 7 години

Как така тия новини само тук се появяват и в още едно жълто издание не ви ли писна вече? Мислех ви за сериозна медия обаче всяко чудо за 3 дни. Спирам тотално да ви следя измислените статии.

41

Пак Льжи

преди 7 години

Dnes BG, моля престанете да въртите едни и същи измислени статии и да лъжете хората! Имала, дала? Имала... дръжки! Мятала пачките през балкона... моля? Вие за луди ли ни вземате, какво целите с тези статии, да смачкате самосъзнанието на българина ли?

40

Жан Шмъркендорф

преди 7 години

Рядко си позволявам да пиша по сайтове, но имам да попитам нещо. Кой дава информация на измамниците за наличните пари на бабите и защо МВР не прави кампания за превенция на такова малоумно престъпление? Има ли връзка между двата ми въпроса?

fallback