42

Охобохо

преди 7 години

Как така тия новини само тук се появяват и в още едно жълто издание не ви ли писна вече? Мислех ви за сериозна медия обаче всяко чудо за 3 дни. Спирам тотално да ви следя измислените статии.

41

Пак Льжи

преди 7 години

Dnes BG, моля престанете да въртите едни и същи измислени статии и да лъжете хората! Имала, дала? Имала... дръжки! Мятала пачките през балкона... моля? Вие за луди ли ни вземате, какво целите с тези статии, да смачкате самосъзнанието на българина ли?

40

Жан Шмъркендорф

преди 7 години

Рядко си позволявам да пиша по сайтове, но имам да попитам нещо. Кой дава информация на измамниците за наличните пари на бабите и защо МВР не прави кампания за превенция на такова малоумно престъпление? Има ли връзка между двата ми въпроса?

39

тя

преди 7 години

ДОКОГА!!!

38

Анонимен

преди 7 години

Призовки не вземат, но пари веднага мятат! Сетне, държавата, полицията, общината или съседите са им виновни, че са такива!

37

Анонимен

преди 7 години

Ама отдавна не ги бяха пускали тея измишльотини.

36

Анонимен

преди 7 години

А ДАЛИ ВЪРНАХА НА АНАХИД ТАЧЕВА ПАРИТЕ И БИЖУТАТА?!

35

До 27 Дзъ

преди 7 години

Според теб трябва да хвалим измамниците и да нямаме никаква жал към измамените. Ти да не си от измамниците или просто и теб са те измамили и искаш и на другите да се случи?!

34

Анонимен

преди 7 години

бедните пенсионери не се ловят, защото нямат пари. Това са десни реститутки от десебе.

33

До 29

преди 7 години

Казваш: Имала - дала. Да пие една студена вода. Глупостта трябва да се наказва!--Явно на теб така са ти казали, след като са те измамили за трети път и сега се раздваш, че не си сам в нещастието.

32

Анонимен

преди 7 години

Имала бол пари - дала! Така рече Бай ***.

31

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че на 1 измамен пенсионер се падат поне двама измамени работещи хора или деца, но медиите майсторски ни манипулират, за да не уважаваме старите хора, а се знае, че който не уважава старите хора, не уважава и себе си и всички останали.

30

Анонимен

преди 7 години

Щом Маргарита Михнева се излъга и даде пари, какво очаквате от баби и старци по забутаните села? Преди 1-2 години Михнева сама си разказа, но не каза за схемата, по която е била измамена.

29

емигрант

преди 7 години

Тъй де.....измислица било. В Испания също започнаха да се случват такива неща...Малко са за сега.....А този номер дойде от Аржентина, Венецуела.....Все латино- държави с управление, биещо се в гърдите, че ,,помага" на социално бедните....Да живее Мадуро.....!

28

Анонимен

преди 7 години

Измамниците имат свой хора в банките,нищо чудно и сред комшии и познати от които научават дали възрастният човек е наивен и доверчив.

27

Анонимен

преди 7 години

Имала - дала. Да пие една студена вода. Глупостта трябва да се наказва!

26

Баба Меца

преди 7 години

Това "мятане от терасата" трябва да стане олимпийска дисциплина. Имаме огромен шанс да оберем всичките медали.

25

Дзъ

преди 7 години

а е само вторник...миналата седмица метнаха 200х. общо...да залагаме колко ще са до петък...вече ми е смешно ...даже грам не ме е жал за жертвите...жал ми е за хората които се бъхтят - с образование, английски, френски и японски, не знам какво си още за 1/6 от средната европейска заплата...евала на тарикатите със завършен 4 клас

24

Анонимен

преди 7 години

имала дала,очакваме нови рекорди

23

!!!

преди 7 години

Българи, не разбрахте ли,че полицията не се занимава с откриването и залавянето на телефонни измамници? Те се борят само за социални придобивки.