Снимка: архив, Булфото
fallback

Жена се е хвърлила пред движеща се мотриса на метростанция "Жолио Кюри", съобщиха от МВР.

Движението на метрото беше спряно в двете посоки между станциите "Младост 1" и "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Жената е загинала.

От МВР съобщиха, че жената е била на 46 години, самоличността й е установена, пише "24 часа".

По всичко личи, че инцидентът в метрото е самоубийство. Това каза за "Фокус" изпълнителният директор на Метрополитен ЕАД Стоян Братоев.

„Прегледани са записите в диспечерския пункт, на които се вижда как жената чака влака, засилва се и се хвърля пред него. Така че това е самоубийство – няма технически проблеми или друго, което да предизвика подобен инцидент“, обясни инж. Братоев.

Тялото на жената вече е транспортирано. Машинистът е изведен и ще бъде сменен до края на работната смяна. Предстои с него да работи психолог. „Жената буквално се хвърля върху предното стъкло“, обясни инж. Братоев.

Първоначално беше разпоредено да бъдат пуснати автобуси по маршрута на затворения участък.

Малко след 14 ч. от Столичната община съобщиха, че движението на метрото в отсечката "Васил Левски" - "Младост 1" е възстановено и в двете посоки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

Неанонимен

преди 7 години

До Анонимен126Сега Семерджиев ли е виновен?Той да, и Румен Радев също!Долу БСП !Оставка!ОСТАВКА!

112

Анонимен

преди 7 години

Жената е прочела стратегията за управление на БСП и се е хвърлила под влака.Дойдат ли комунистите на власт и по-лошо ще стане.

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 125Ти чети! Той питаше дали има ПОНЕ ЕДНА метростанция, в която не е възможно безпрепятствено минаване в другата посока! И аз му я посочих!А такива като теб, които дават "акъл" без да мислят (щото явно няма с какво) - колкото искаш по форумите!Разбра ли, или да повторя?

fallback