113

Неанонимен

преди 7 години

До Анонимен126Сега Семерджиев ли е виновен?Той да, и Румен Радев също!Долу БСП !Оставка!ОСТАВКА!

112

Анонимен

преди 7 години

Жената е прочела стратегията за управление на БСП и се е хвърлила под влака.Дойдат ли комунистите на власт и по-лошо ще стане.

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 125Ти чети! Той питаше дали има ПОНЕ ЕДНА метростанция, в която не е възможно безпрепятствено минаване в другата посока! И аз му я посочих!А такива като теб, които дават "акъл" без да мислят (щото явно няма с какво) - колкото искаш по форумите!Разбра ли, или да повторя?

110

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа,той е виновен,до преди лесец,беше виновен за всичко Борисов!

109

Анонимен

преди 7 години

тази българка е символ на българската нация във времена на демокрация - самоубийствената истина

108

Анонимен

преди 7 години

Тази жена е доведена до ръба на човешкото отчаяние. Само, когатоуте изпитат болката на нейните близки, само тогава ще им се променят представите за по-добро и към по-добро.Тръпнете в очакване утре може да е вашата, жена, приятелка, близка, майка. Господ да вие на помощ!!! Молете се на четири икони и в съня си адов. Както в ада така и на земята. Покварен и думата излята.. Но на блажений вярващ и окаян. Плачевен, дълбок и покварен. Дявол, с дявол в две и сам едно лице, другото изтрито. Си. дъша.

107

Анонимен

преди 7 години

Сега Семерджиев ли е виновен?

106

Анонимен

преди 7 години

Я чети бре момко, Жулио Кюри. Къде ти е спирка "Мусагеница" нещо и географията не ти е ок.

105

Анонимен

преди 7 години

До Сър Пичук 103"Мусагеница"! След като не го знаеш, не се опитвай да се правиш на много умен! Личи си, че не ти се получава!

104

стефчо

преди 7 години

не плюйте и не хокайте бедната жена бе нещастници,вие всъщност знаете ли колко сте ниски духом и мухи еднодневки? (вярно е че,умрелия не разбира че е умрял-както и тъпия не асимилира че е ***...само околните го знаят)

103

ДАЙТЕ ВИДЕО :D

преди 7 години

АЗ ГЛЕДАХ ЕДИН РУСКИ КЛИП КАК ЕДИН СКОЧИ ОТ ЕДНА СКАЛА АМА ГЛАВАТА МУ УЦЕЛИ ТОЧНО ЕДИН КАМЪК А НЕ ВОДАТА И СЕ РАЗТВОРИ КАТО ТИКВА.ЗА ДА ОТСЪДИМ КАКВО ТОЧНО Е БИЛО ТРЯБВА ВИДЕО В КОЕТО СЕ ВИЖДА ДАЛИ ВЛАКА САМО Я БЛЪСКА И РАЗМАЗВА КАТО МУХА ИЛИ Я И РАЗЧЛЕНЯВА :)

102

Анонимен

преди 7 години

Абе какви горди хора, никой на никого не помага, ами пречи. Това е може би и първата основна причина да сме все в това положение. Няма никакво уважение между нас. Две риби се пържат в тигана, едната на другата не вярва.

101

Кой съм аз?

преди 7 години

Защо да е самоубийство. Ами за да стигне до тук смятайте колко други са и навредили. Така че си е убийство. И ако органите го разледваха като убийство щяха да стигнат и до причините на цялата тази тъжна за България история.

100

Анонимен

преди 7 години

С гордите хора си има подход. Сокроце со благо. Да ви допусне до себе си. За да видите, колко несполука има всъщност в живота им. И колко болка насъбрала се от този факт. Колко са тъжни и неразбираеми за околните. Колко са сами, колко са всъщност раними. Слаби. Крехки.

99

Гошо

преди 7 години

Жива и здрава

98

Анонимен

преди 7 години

Бойко е виновен за всичко, чакаме Корни да дойде и да раздава апартаменти и пари. Прави сте и сте и умни.

97

Анонимен

преди 7 години

До 46Имаш право. Гордия човек, счита за унизително да му се помага. Да се извини, ако е обидил, наранил. Защото имат твърде високо мнение за себе си. Много висок гард, който им пречи хората да достигат до тях. Дори да са съпричастни с болките им и неразбирането на околните. Винаги са прави на 100%второ мнение по въпроса не се допуска. Това ги обижда до болка, защото са по.. по.. най-най. Трудно прощават, трудно им минава. Живеят с болката на изминали събития, докато се ска пат напълно до това.

96

Анонимен

преди 7 години

Никой не се самоубива, просто така. Обиждаш, нараняваш, подтикваш и само след малко вече е твърде късно. Но, откъде толкова мозък в *** ви черепни кутии. Жалки същества. За това сте толкоз малки. Онзи отгоре си знае работата. И на пинчера му е дал малко тяло с тази злоба. Ако беше с тяло на Сан Бернар... щеше да огромен звяр.

95

Анонимен

преди 7 години

До 108Добре отивам. Пред 107 човека. И ти си аут.

94

Анонимен

преди 7 години

Като не ти се живее умираш. Пишеш писмо за да се види, кой те е докарал до това състояние. И защо не са те разбрали, защо не са ти помогнали. Да се търси отговорност. Това е акт на склоняване към самоубийство. И много от коментарите тук са такива. Майка ви жална!