Снимка: архив Булфото
fallback

Митьо Очите, несебърският подземен бос, който през лятото бе ранен при престрелка в заведение в "Слънчев бряг", по празниците потърсил лекарска помощ. Това роди слухове в Бургас, че състоянието му рязко се е влошило.

Очите сам разсея предположенията: "Нефростомата се разши и трябваше да отида до бургаската болница", изясни ситуацията той пред "24 часа".

Oще по темата

"Освен това здравият ми бъбрек започна да задържа вода, консултирахме се с лекарите в Турция, оттам ни успокоиха, че няма нищо спешно, ще ми направят изследвания на място", допълни той.

Прегледът при последното му посещение в Истанбул показал, че разкъсаният уретер е заздравял, но заради срастване се налага операция.

"Трябва да се изчака, за да я направят лапароскопска, без да ме режат", уточни Желязков.

Няколко експертизи са необходими, за да приключи разследването за стрелбата в ресторант "4you" в Слънчев бряг. Най-важната от тях е комплексната съдебно медицинска и балистична, свързана с изясняване на механизма на прострелванията, които е получил Димитър Желязков.

Известният несебърлия бе тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев убит при инцидента, след който спецпрокуратурата образува досъдебно производство за организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов – Кравата. Още 9 мъже са с обвинения.

Удълженият срок на разследването за стрелбата изтича на 8 февруари. Междувременно на 9 януари, пред спецсъда в София трябва да застане Божидар Кузманов - Кравата.

Първата инстанция промени мярката му от "задържане под стража" в "домашен арест". Но втората отложи насроченото за 29 декември съдебно заседание и поиска допълнителна експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

да

преди 7 години

Преди е събирал пари сега събира вода

31

Анонимен

преди 7 години

аз събирам вода в коляното,но нямам 42 лв. за лекарства. лошо.

30

зяпнал

преди 7 години

Брей, тоя зъркел станал почти доктор! Половината от термините, които вещо обяснява не съм ги и чувал :) Още един спор за паркомясто и току виж му дали диплома ... може и от небесния университет :)

fallback