Снимка: Facebook
fallback

28-годишната Нурай Алиосман е пострадалата от атентата в Истанбул българка, пише "Марица".

Тя е била в Турция за Нова година с нейна приятелка.

Oще по темата

Нурай пристигнала в Истанбул от Осло, където работи като счетоводител в полицията според профила й в социалната мрежа Facebook.

Тя живее там от 4 години. Родена е в Шумен и е завършила икономика в университета в града.

След стрелбата в клуб "Рейна" жената претърпя тежка операция. Състоянието й вече е стабилно, но все още критично.

Куршумът е излязъл от тялото й, но е засегнал белия дроб и гръбначния стълб.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Анонимен

преди 7 години

До Берлин до СтойчоОоо, да. Те в Германия се обзаведоха с множество висококвалифицирани демократи. И то именно таквизи, възпитани в хамериканска демокрация - афганци, пакистанци, иракчани и прочие кулминация на човешкия гений и демократични постижения.Като толкова превъзнасяш Ал Алман, свободен си да се пръждосваш натам с целия демократичен дух, скътан в европската ти душа. Вземи също жена си и дъщеричката си, та да разгледате така по семейному коледните базари там.

118

bulgaro

преди 7 години

Zlite ezitci v fotuma....armenci...evrei....hora bez istoriya..bez moral..bez rodina...obrecheni! Zavista i Zlobata..harakterni samo za vas! ...Nuray/Lunna Svetlina/....shte ozdravee...po krasiva...s mechtite si napred!

117

ШАРАН БГ

преди 7 години

Дай Господи, жената да се оправя е да е жива и здрава ! Политиката е тази, която винаги си яде майната ! Няма нищо обидно и нищо лошо човекът да е български гражданин, а народността му да е японска,турска, ***,руска или мексиканска. Ама не - ще си ядем майната и всички ще се броим българи !! Ако това не е тъпотия - здраве му кажи !!

fallback