119

Анонимен

преди 7 години

До Берлин до СтойчоОоо, да. Те в Германия се обзаведоха с множество висококвалифицирани демократи. И то именно таквизи, възпитани в хамериканска демокрация - афганци, пакистанци, иракчани и прочие кулминация на човешкия гений и демократични постижения.Като толкова превъзнасяш Ал Алман, свободен си да се пръждосваш натам с целия демократичен дух, скътан в европската ти душа. Вземи също жена си и дъщеричката си, та да разгледате така по семейному коледните базари там.

118

bulgaro

преди 7 години

Zlite ezitci v fotuma....armenci...evrei....hora bez istoriya..bez moral..bez rodina...obrecheni! Zavista i Zlobata..harakterni samo za vas! ...Nuray/Lunna Svetlina/....shte ozdravee...po krasiva...s mechtite si napred!

117

ШАРАН БГ

преди 7 години

Дай Господи, жената да се оправя е да е жива и здрава ! Политиката е тази, която винаги си яде майната ! Няма нищо обидно и нищо лошо човекът да е български гражданин, а народността му да е японска,турска, ***,руска или мексиканска. Ама не - ще си ядем майната и всички ще се броим българи !! Ако това не е тъпотия - здраве му кажи !!

116

Анонимен

преди 7 години

Красива е мацката, значи я приемам за българка!Дано се оправи!

115

Я гледай

преди 7 години

До аха 198 А дали БСП ще спечели изборите те интересува нали ? Ех как си личите вие червените по извратеното мислене.

114

Анонимен

преди 7 години

Всеки който твърди че тази е българка а не туркиня значи твърди че Джон Атанасов е американец,а не българин!

113

İstanbul

преди 7 години

Glupatsi dano tova da ne stane v BulgariyaAko imate malko dostoystvo ne pisete takiva gluposti Bulgariya kolkoto e vass tolkova e i na Turskoto naselenie koeto jiveye tam.

112

Дядо Йоцо

преди 7 години

Каква българка е тя ?!

111

свинаря

преди 7 години

Това момиче е българка.Етническа туркиня,но българка.И все пак какво значение има името на момичето в случая? Може ли да сте такива бедни душици

110

Загрижен

преди 7 години

До Анонимен Българка е и още как ... това, че има терско име не значи нищо!!!Дано да се оправи момичето ... дано да има дни и да изживее живота си пълноцинно !!!Господ да я пази ... Альх или който е там ... това е човек и подобни коментари като твойте са обидни за нормалните хора !!!

109

Анонимен

преди 7 години

Не че нещо, но въпросната българка е с типично българско име Нурай Алиосман, нали!Ако тя е българка тогава аз съм японец.Айде със здраве

108

Берлин до Стойчо

преди 7 години

Туркиня с българско гражданство, и аз имам немско гражданство, но не съм станал германец.--------------------------------------------------------------Не вярвам да имаш немско гражданство. За получаване на немско гражданство се изисква познаване на принципите на демокрацията, което при тебе липсва. А момичето е родено и израснало в България. Също като тебе. Но е завършило икономика, за разлика от тебе.

107

Анонимен

преди 7 години

Аспарухов ром-рудар-копанар тръгнал на българин да се прави , вярват ти че си подковавал конете на Хан Аспарух а корабче минава ли

106

Анонимен

преди 7 години

Цялата статия на Журналистаката е за Ц*Е*Н*З*У*РА

105

666

преди 7 години

И какво и е Българското на тази , дали името или етноса? Май само личната карта и паспорта колкото да гласува по изборите.

104

Лъвско Сърце__

преди 7 години

До Я.стреб Осма.нлиятаАми нормално, ти какви коментари си писал до сега? Все умни ли? Аз все ти чета някакви коментари със еднополови наклонности.... кой ти взима глупавите коментари на сериозно?

103

Анонимен

преди 7 години

Коя българка ще се грабне да ходи в Истанбул и то на нова година с турци ? ++++Тази година около 65000 само са прекарали празника в Турция. Горе долу колкото един средно голям град в България.

102

Анонимен

преди 7 години

Вижда се да- 5 млн срещу 80 млн.

101

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименДано се оправи момичето и да не остане сакато на млада възраст!*** май е единственият турчеещ се ром в този форум защото в Турция много от имената са юнисекс. Нурай е и мъжко и женско име.АБЕ СТИГА БЕ ДЖАНЪМ ,СТИГА С ТЕЗИ РОМСКИ НОМЕРА БЕ ! ТИ ЩЕ КРЪСТИШ ЛИ СИНЪТ СИ НУРАЙ ,А ПОСЛЕ КАТО ТИ СЕ РОДИ ДЪЩЕРЯ И НЕЯ ДА КРЪСТИШ НУРАЙ ?! ВСЯКА НАЦИЯ ИМА ИМЕННИК В КОЙТО СТРОГО СА ОПРЕДЕЛЕНИ КОИ ИМЕНА СА МЪЖКИ И КОИ ЖЕНСКИ ! ЗА КАКВИ УНИСЕКС ИМЕНА БЪЛНУВАШ ?!

100

Лъвско Сърце__

преди 7 години

До Анонимен 162Ти пък от къде си сигурен, че са истински патриоти? Сякаш, че не знаеш, че има ***... и аз съм патриот, но както казах пред терора всички са равни, направила е грешка, че е отишла в Турция, при множеството терористични атаки. Бързо възстановяване на жената.