Снимка: Архив, Reuters
fallback

Срещу трима израелци днес са били предявени обвинения в съд в Тел Авив за незаконна търговия с човешки органи, съобщава новинарският сайт MIGnews.

Жертви на престъпниците били болни мъже и жени, нуждаещи се от трансплантация на бъбреци от жив донор.

Мошениците им предлагали операции срещу огромни суми.

Те са действали освен в Израел и на територията на Турция, България, Тайланд и Филипините.
Според наличните данни са успели да извършат 14 незаконни операции по присаждане на бъбреци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Защото българският съд е най-справедлив, не е корумпиран, неподкупен е. Освен това имаме най-добро М-во на правосъдието, само не е ясно, какво работи, след като законите са от *** по-***, нагло несправедливи, основа на корупцията. Не се контролира съдържанието и правомерността на стопанските и юридическите, ДОГОВОРНИТЕ документи. Това се прави с цел! А решението на Съда, утрепаният на пешеходна пътека да е преценил скоростта на синчето, е връх на корумпиран полит- идиотизм.

30

Анонимен

преди 7 години

До Ф.С.ВНе, евреите, "следователю", не евреите, не краварите, не западноевропейците съсипаха = унищожиха безвъзвратно България, България си я съсипаха българите, продажните правителства, шушумигите държавни чиновници, нагаждаческите за кокал партии, самият народ - БАЙ ***, в безпросветността и в късогледата си алчност и себичност, съсипаха страната. Да не се оправдаваме с чужда "намеса". Ние сами давахме, даже посочвахме на чуждите колонизатори, какво да вземат и какво да съсипят - вж.Кр.Г.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30А, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, У НАС - В БЪЛГАРИЯ ТАКИВА НЕЩА НЯМА! У НАС ВСИЧКО Е "ПОД КОНТРОЛ" И "СИТУАЦИЯТА Е ОВЛАДЯНА". Както в Хитрино, както в избухващитеа оръжейни складове, както в горящите пътнически вагони, абе изобщо - под контрол.

fallback