Снимка: архив, Булфото
fallback

Разкрито е двойното убийство на баща и син от източнородопското село Брусино в община Ивайловград, съобщи директорът на ОД на МВР - Хасково, старши комисар Ангел Цанков.

Oще по темата

Кольо Шелев /53 г./ и сина му Цанко Ганков /36 г./ са били умъртвени с остър предмет в дома на техен домакин в селото след консумация на голямо количество алкохол. Те изчезнаха безследно миналата неделя и бяха обявени за общодържавно издирване. Телата бяха открити вчера, припомня БТА.

След престъплението предполагаемият извършител Ж. Й. /53 г./ е натоварил труповете в лекия си автомобил и ги е захвърлил в землището на съседното село Покрован. Превозното средство след това е било изоставено, а вероятният убиец е успял да премине в съседна Гърция, където е бил задържан.

При извършените от служителите на реда разпити той е признал авторството на престъплението, уточни старши комисар Цанков. Очаква се екстрадицията му у нас след издадената Европейска заповед за арест.

Между извършителя и жертвите му не е имало предишни конфликти или неуредени финансови взаимоотношения, допълни директорът на ОД на МВР - Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Това журналистите са странно племе... в заглавието е "разрито е", а после "предполагаем". Ще е разкрито след като има осъдителна присъда, дотогава са пълни бръщолевеници.

9

xxx

преди 7 години

kakvo pravi s xorata alkohola...

8

ники

преди 7 години

Ме .... убийл си ги е просто ей така за кеф, значи?

fallback