Снимка: Facebook
fallback

Интерпол продължава да издирва 4-годишния Ники, но не и майка му Теодора Камашикова-Милева, която го изведе в чужбина без разрешението на баща му. Снимката й липсва на сайта на международната организация, съобщи Дарик радио.

Случаят с изчезването на детето доби известност преди два месеца, след като бащата Калоян Милев съобщи във Facebook, че съпругата му е отвлякла сина им.

На 5 септември Теодора и малкия Ники хващат полет от Летище Варна до Истанбул, като майката успява да заблуди граничните власти.

Oще по темата
Три дни по-рано тя прави опит да отпътува с детето от София за Хонконг. Тогава обаче не е допусната до полета, защото няма документ, че бащата дава съгласие за извеждане на детето.

Двамата пътували с вътрешен полет от София до Варна, като имали закупен билет и в обратната посока. В салона на летището в морския град майката обаче се отправя не към изхода за полета за столицата, а към този за Истанбул, за който също има билет. След качването в самолета следите на двамата се губят.

По думите на бащата съпругата му е имала психологични проблеми в месеците преди изчезването й. Тя развила страхова невроза и освен това отслабнала драстично.

"Основната й цел е да напусне страната и да стигне до крайна точка Австралия. Разполага с финансов ресурс подсигурен от майка и - Искра Борисова Даскалова, която знае къде са, но ги укрива. Теодора има психическо неравновесие и няма нищо общо с познатия и вид , мислене и темперамент. Секта ли е, друго ли е не знам. Най-страшното е, че 4-годишното ни детенце е с нея", алармира през септември бащата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

до 14

преди 7 години

А ако насилието не е физическо, а психически тормоз, на кого да се оплаче?!Хората с паническо разстройство често не смеят да излязат сами от дома си, защото се страхуват да не получат пристъп навън, да не припаднат и да се наранят! Чети по форумите за ПР!!!Много е арогантно и бездушно да кажеш, че нечие заболяване те тормози и то яко, защото утре може да ти се случи на теб и ще видиш, какво е да имаш нужда от разбиране и подкрепа и колко е жестоко да не ги получаваш от уж най-близкия ти човек

17

Цветан Караилиев

преди 7 години

А бе едва ли тази жена е толкоз ***,щом е успяла да проведе блестящо тази операция.Личи си перфектното планиране.И ако има и финансовия ресурс,това дете ще види България след пълнолетието си,може би,и то замалко

16

Анонимен

преди 7 години

Не съм следила случая, затова няма да коментирам. Надявам се детето да е добре. Но факта, че дете може да бъде изведено от страната без нужните или с нередовни документи е тревожен.

fallback