18

до 14

преди 7 години

А ако насилието не е физическо, а психически тормоз, на кого да се оплаче?!Хората с паническо разстройство често не смеят да излязат сами от дома си, защото се страхуват да не получат пристъп навън, да не припаднат и да се наранят! Чети по форумите за ПР!!!Много е арогантно и бездушно да кажеш, че нечие заболяване те тормози и то яко, защото утре може да ти се случи на теб и ще видиш, какво е да имаш нужда от разбиране и подкрепа и колко е жестоко да не ги получаваш от уж най-близкия ти човек

17

Цветан Караилиев

преди 7 години

А бе едва ли тази жена е толкоз ***,щом е успяла да проведе блестящо тази операция.Личи си перфектното планиране.И ако има и финансовия ресурс,това дете ще види България след пълнолетието си,може би,и то замалко

16

Анонимен

преди 7 години

Не съм следила случая, затова няма да коментирам. Надявам се детето да е добре. Но факта, че дете може да бъде изведено от страната без нужните или с нередовни документи е тревожен.

15

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на този баща да види съвсем скоро сина си!

14

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност има паническо разстройство и със сигурност може да направи каквото си иска с него, дори и да лети. Въпрос на вътрешни убеждения, в случая с погрешна посока. Ако имаше насилие или нещо подобно щеше да има и такова оплакване, а то няма. Фактите сами говорят. А и обикновено хората с ПР са тези, които тормозят не само себе си, но и другите и то яко. Според мен жената ще се появи като се пооправи малко. Да използваш детето си като оръжие и щит обаче е долно.

13

Анонимен

преди 7 години

още един "добър и възпитан"бг артикул!само комплексари в тая държава..

12

да беее

преди 7 години

Тя като е била толкова лабилна, ти защо си й подписал декларация и през август е летяла сама с детето до остров Фиджи, а?!Избягала е защото не знаеш значението на думите диалог и компромис.

11

няма дим без огън

преди 7 години

Заради такива, като тоя, уж много загрижения, все повече жени предпочитат в акта за раждане на децата им, в графата "баща" да стои многоточие.Майката на Теодора за нищо на света не би рискувала здравето на дъщеря си и внучето си, ако Теди наистина имаше някакъв здравословен проблем.Пожелавам на Теодора и Николай най-сетне да заживеят един спокоен и добър живот, а тъй нареченият баща да посети Ани Владимирова! И още,човек с паническо разстройство не би летял, особено сам! Почете малко )))

10

123

преди 7 години

Класиката при сложни раздели е- мъжът обвинява жената за луда, или жената обвинява мъжът че я бие, че е жертва на домашно насилие. Който изпревари от двамата. В случаят той е изпреварил, но тя явно съвсем със всичкият си очевидно е успяла да го надцака, както и митничарите. Доста хладнокръвно е хлъзнала всички, та дори и идеята да не е само нейна, изпълнението на плана е нейно дело, съвсем прецизно.

9

Цвинокио

преди 7 години

,,Заблуждава граничните власи,, !!! НЕ -подкупва ги !

8

Анонимен

преди 7 години

На магистралата по край Гент са...Майка му работи а сводника гледа ники...

7

разочарован

преди 7 години

Тези гранични полицаи по летищата по подобие на тези отп зелена граница са потенциални каналджии.вСИЧКО ТОВА Е В РЕЗУЛТАТ НА РЕФОРМИРАНИТИГранични войски в гранична полиция.

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя дето ми цъка минуси явно е на антидепресанти.....аз друго обяснение нямам за тоя субектизивъм.

5

Анонимен

преди 7 години

И между другото паническото разстройство по-често е следствие на модел на мислене, а не на изживяна травма. Да не вземат сега някой пак да ревнат, че нещо била тормозена горката жена. Кто й четох историята то е повече от ясно. Един омагьосан кръг от фатални мисли, страх, вманиачаване, вкопчване в другия. Жалко, че мъжа й не се е сетил да намери един добър психотерапевт. Госпожата трябва да получи малко специализирана консултация и да върне детето вкъщи. Не можеш цял живот да бягаш от себе си.

4

Анонимен

преди 7 години

Аз лично съм минала през състоянията на паническо разстройство, с атаки, страхова невроза, както се нарича от старата школа. Не мога да защитавам такъв човек, който е решил да бяга, вместо да резбере, че страхът и проблемите са изцяло в самия него. Такъв човек е напълно възможно да побърка всички около себе си, поради незнанието и страха си. Дано да я насочат във великата Австралия към реалния проблем, нямаш право да откъсваш едно момче от баща му, само защото си лабилен.

3

Анонимен

преди 7 години

Бе не знам жената какви проблеми е имала, ама като гледах в интервюто с този в друг сайт, май жената си е съвсем ок, ама просто бяга. Как говореше за нея, не е истина! А се предполага, че уж я обича и е загрижен!

2

Анонимен

преди 7 години

Мда просто е страдала от паническо или тревожно разстройство и е трябвало да посещава психотерапевт преди да побърка мъжа си и властите. Това е доста често срещано съвременно състояние, особено при жените. В Австралия дори да се пооправи няма да е за дълго. Те вътрешните разстройства си пътуват с човека, докато сам той не реши да се промени и да еволюира. Жалко

1

1

преди 7 години

Всичките *** от Гранична полюция са пълни ***, това е доказано многократно. Ше ги питам ако на тях им се случи подобно нещо!