Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицаи от Елхово откриха и иззеха 30 килограма марихуана, собственост на 33-годишен мъж от Ямбол, съобщават от Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

При полицейска проверка на лек автомобил, управляван от задържания, униформените установили, че той е неправоспособен и е отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества. В колата е намерена марихуана.

По-късно са претърсени два имота в село Дъбово, ползвани от мъжа, където са намерени полусухи растения, подредени за сушене. Иззети са и няколко полиетиленови пликчета със суха листна маса и електронна везна.

Мъжът е задържан първоначално за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 7 години

Мале Мале, нито пия, нито пуша цигари, но освен, че имам рак имам и други здравословни проблеми... защо ми се е паднало да живея в тази държава не знам :(вече и в страх трябва да живея защото притъпявам болката и напрежението от проблемите, които ме засипват всеки ден, като изпушвам една цигара дневно за да мога да заспя. наркоман ли съм или съм престъпник? пази боже ако генерал стане президент и станем генератори на сигурност...армия, полиция ? :( всеки ден вече ми изглежда от труден по-труден

5

Нас

преди 7 години

На такива им пишете имената за да знаем от кого да паим децата си

4

Анонимен

преди 7 години

Да не се окаже накрая че "марихуаната" се е опрашила и е просто обикновен коноп. От онзи коноп който по Тошево се сееше, събираше, преработваше и правеше чували?

fallback