6

Анонимен

преди 7 години

Мале Мале, нито пия, нито пуша цигари, но освен, че имам рак имам и други здравословни проблеми... защо ми се е паднало да живея в тази държава не знам :(вече и в страх трябва да живея защото притъпявам болката и напрежението от проблемите, които ме засипват всеки ден, като изпушвам една цигара дневно за да мога да заспя. наркоман ли съм или съм престъпник? пази боже ако генерал стане президент и станем генератори на сигурност...армия, полиция ? :( всеки ден вече ми изглежда от труден по-труден

5

Нас

преди 7 години

На такива им пишете имената за да знаем от кого да паим децата си

4

Анонимен

преди 7 години

Да не се окаже накрая че "марихуаната" се е опрашила и е просто обикновен коноп. От онзи коноп който по Тошево се сееше, събираше, преработваше и правеше чували?

3

Maximum

преди 7 години

Аз съм в техеран столицата на иран..масово се пуша,буквално кварталите миришат на качествено мери,няма следи от казина алкохол или синтетична дрога с една дума рай

2

Анонимен

преди 7 години

Къде е, къде е, КЪДЕ Е сега марихуаната? Полицаите са я прибрали всичката за себе си! Кажете ми сега, това честно ли е? Къде е демокрацията? Конфискуваната трева трябва да се разпредели по равно между всички българи!

1

грижа за човека

преди 7 години

Значи прибрали му гръстито на човека ,че от това на село си усукват въжета ха-ха може пък да са му спасили и живота сега няма да има от какво да си направи въже и да се обеси . Ще взема да повЕрвам на песничката ,че "нашата полиция ни пази" .