Снимка: архив, Булфото
fallback

Тринадесетгодишно момче е загинало при инцидент на пътя Плевен-Троян, съобщават от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Произшествието станало снощи около 20.30 ч. на изхода на Ловеч. Превозно средство ударило движещото се пеша момче, което починало на място. Детето се прибирало към дома си в село Хлевене. След удара водачът на автомобила напуснал мястото на произшествието, пише БТА.

Незабавно е сформиран полицейски екип и е извършен оглед на местопроизшествието, при който са открити множество части от осветително тяло, както и букса с кабел за лек автомобил "Мерцедес".

На отбивка, водеща към работна база на Ветеринарния техникум - Ловеч, служителите на полицията открили лек автомобил "Мерцедес C220" - собственост и управляван от 27-годишен мъж от село Слатина.

Автомобилът е с увреждания в предната част, с липсващи десни фар, фар за мъгла и мигач, строшено предно панорамно стъкло и др. деформации.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Той е задържан за срок от 24 часа; по случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31Пешеходец на пътя в тъмната част на денонощието е много сериозна предпоставка за произшествие. Родителите на това дете също има какво да обясняватТука гледам и мераклии да линчуват има, обикновено такива са в основата на всяко произшествие свързано с неспазване на правилника - обичат много реда и призовават за крути мерки срещу другите, но допре ли до тях обръщат филията на обратно.

28

Анонимен

преди 7 години

*** с мерцедес трябва да бъде забранено продаването на такива *** а тоя направо линч

27

Анонимен

преди 7 години

сега философите които последните тълкуваха съпричастността на пешеходеца за вината да обяснят на родителите на убитото дете как се движи правилно по пътното платно.

fallback