29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31Пешеходец на пътя в тъмната част на денонощието е много сериозна предпоставка за произшествие. Родителите на това дете също има какво да обясняватТука гледам и мераклии да линчуват има, обикновено такива са в основата на всяко произшествие свързано с неспазване на правилника - обичат много реда и призовават за крути мерки срещу другите, но допре ли до тях обръщат филията на обратно.

28

Анонимен

преди 7 години

*** с мерцедес трябва да бъде забранено продаването на такива *** а тоя направо линч

27

Анонимен

преди 7 години

сега философите които последните тълкуваха съпричастността на пешеходеца за вината да обяснят на родителите на убитото дете как се движи правилно по пътното платно.

26

А1

преди 7 години

Естественната реакция на дребния безотговорен човечец извършил непредумишленно престъпление с тежки или фатални последствия е - да избяга, да се скрие, да се притаи... пък "белким" се размине!?Лошото е, че такива хора не си дават сметка за последствията от действията си преди да се стигне до фаталния инцидент и едва след това се замислят какво са сторили, и как биха могли да не допуснат лошото да се случи ако...... но, твърде късно!

25

Реалист

преди 7 години

До оставка 28 ..заради неспособността му да осигури сигурност. Имаш известно основание , но я кажи как да стане ? До всеки гражданин личен полицай. Имаме си личен лекар , зъболекар , лична банка , що да нямаме и личен полицай ? То, хубаво ама нямам вяра и на полицайте.

24

ОСТАВКА

преди 7 години

Правителството на Бойко Борисов да подаде оставка заради неспособността му да осигури сигурност.Обстановката в България е такава, че на практика няма значение дали имаме или нямаме правителство. Нито една институция не функционира, нито една от ключовите роли на държавата не бива изпълнявана от нейните органи". Oсновни закони, включително и Конституцията, са подложени на ежедневна и постоянна гавра, страната се превръща в място на абсолютно беззаконие, управлявано от сенчести субекти

23

Анонимен

преди 7 години

единствен за бягството от ПТП-то е виновен! Трябвало е да остане, да повика полиция и линейка и ако има смисъл да окаже първа помощ!

22

dominici

преди 7 години

20, МАЛАРТ, пич, изказването ти е мега тъпо. Значи аз ще те хвана на улицата, ще те спукам от бой, но после ще кажа "Неговите родители са виновни, защото не са го възпитали добре и прави *** коментари из ИнтернетЯ". Какво значение има какво е правило детето там? Ако ще и на средата на магистралата да се разхожда, шофьорите трябва да са нащрек винаги!

21

Анонимен

преди 7 години

Убиецът от правосъдието няма защо да се плаши, напоследък такива като него ги пускат без проблеми. Ама не ми се мисли ако родителите на детето го сбарат... Зорлем карат хората сами да взимат да раздават правосъдие.

20

Анонимен

преди 7 години

Каква демокрация какеи пет лева? Вдр еъншни фактори търсим в България за обяснение на абдурдите, които са ежедневие. Истината обаче е друга и е много простичка. Ние сме пълен колапс катп индивиди и общество. Всякакво уважение и внимание липсва към околните, към близките и към нормалните човешки и христоянски ценности.

19

Анонимен

преди 7 години

демокрация, какво да кажа повече.. вижте соростутките как мълчат виновно

18

Анонимен

преди 7 години

Никой шофьор не е застрахован от такава злополука. Затова когато карате по такива четвъртокласни пътища винаги карайте с повишено внимание и скорост с която да може да реагирате на всякаква ситуация. Вярвям че не е карал с 40 км а бил с над 80 км. Такъв удар е бил че детето го е качил на капака и му се е счупило предното стъкло! На всичкото отгоре вместо да спре и да закара детето в болница той е избягал като си е мислел че няма да го хванат. Простотията е при селенжърите тя не ходи по гората!

17

Птриот

преди 7 години

Да живей Прасия,каквото горе ,такова и долу.Да живей Динку,Динку сига ши го намери и ши отмъсти.Да живей Бойко.УУУУУУУ на пропадналият запад,ний сми първите в Европа,нийс ми дали компютъръ на светъ.Да живей и народен съд,ний другу низнайми

16

маларт

преди 7 години

Родителите няма ли да бъдат търсени за обяснение как са пуснали детето си по това време да ходи по пътищата? Да не реагираме първосигнало и да обвиняваме шофьора, уплашил се е, като знае как работи системата у нас и избягал. Тук отговорните са други. Ама ние сме емоционални и реагираме като с незаконната плоча в Македония - без да знаем детайлите

15

Анонимен

преди 7 години

Директно въжето и на първтото дърво!

14

Анонимен

преди 7 години

Нацията съвсем е изпростяла. Този на 27 години вече, а не може да се сети, след като е блъснал сигането и е решил да бяга, поне да го беше зарил с подръчни материали в канафката. След 2-3 дни, докато като го намерят, колата вече ремонтирана, а той някъде из европата, ако изобщо се сетят...

13

Анонимен

преди 7 години

Мисля и че вие и администраторите на сайта вече не сте сред хората, а сте някакви дегенерирали ***. Сигурно сте се родили такива, но децата ви трябва да се отнемат от вас и да повтарят всеки ден мама и татко са ***, а вие в лагер в Ловеч да чукате камъни щом не цените живота на децата.

12

Анонимен

преди 7 години

Само за момент, излизаме от главната тема - какво прави детето на пътя? Няма оправдание, няма обстоятелства - това не трябва да се случва и нека някой журналист да отиде да пита родителите

11

Анонимен

преди 7 години

Оххо.. журналистите изтриват всяко мнение в защита на пешеходците в коментарите.

10

Анонимен

преди 7 години

до 12 Че тя колата пак ще е увредена вдясната част ако момчето върви срещу движението, бе умен!