Снимка: Архив, Булфото
fallback

Умрелият съпруг на Анита Мейзер – Николай Димов, е работил за спрягания като подземен бос Николай Иванов–Шванца. Това разкри един от най-близките приятели на варненката Кирил Вълчев – Киро Скалата пред "България Днес". Той е бил първият човек, на когото Мейзер е съобщила за инцидента.

Oще по темата

"Николай бачкаше за Шванца – потвърди Киро Скалата. – Хвалеше се как бие хората и как се занимава с бандитска дейност. Може и да е лъгал, не го знам, защото във Варна всеки се прави на мафиот. Именно затова първоначалната версия на Анита ми се стори много достоверна."

След пристигането на полицията в дома на Мейзер и Николай тя разказва как двама души са осъществили контакт с нейния съпруг часове преди убийството. Малко по-късно тя промени своята версия и разкри как инцидентът е станал при сексуална игра, след която културистът се задушил.

Киро Скалата разказва, че Анита звъннала в 3 през нощта на вратата му и му съобщила, че нещо много сериозно е станало. "Трябва да викаме полиция и лекари. Намерих Николай убит.", казала му тя.

"Разказа ми теория как го чакали долу уж негови приятели. При нас няма много хора, но петък и събота има две заведения, където се събират. Ние се връщахме с жена ми същата вечер. Тя беше с две дини и ходеше пред мен. Гледах я, защото има пияници там. Затова забелязах една кола покрай сградата. После, когато Анита ми разказа нейната версия, веднага й повярвах. Оказах съдействие на полицията. Разказах как съм видял някакви идиоти. Само Господ и тя знаят какво точно е станало в апартамента, но, доколкото знам, Анита не си падаше по подобни сексуални извращения", разкри още Киро Скалата.

Според него е напълно невъзможно Мейзер да убие своя мъж.

"Няма физическата възможност, защото е 50 кила – добавя Кирил Вълчев. - Ние четири човека да се хванем, не може да преборим животно като Николай. Генетично жените са по-зли от мъжете. Но Анита е напълно адекватна, не взема наркотици. Можеше да избяга, има си американски паспорт. Защо да остава на същото място и да вика полиция? Там е станала някаква кретенска идиотщина. Още по-глупаво е да се твърди, че аз съм й съучастник", заключва Киро Скалата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Всяко твърдение на г-н Киро Чакълчето трябва да се приема за истинно, без да бъде подлагано на съмнение.В българското право трябва да се въведе безусловно правилото на върховна правота на думите на Чупещия Дини С Глава.

16

нед

преди 7 години

Познайте какво е шванц на немски (жените нямат такова),а и Умрелият...сайт валко по културно го давайте

15

Xxxx2

преди 7 години

Тоя не спря да ги измисля.

fallback