Снимка: plymouthherald.co.uk
fallback

Резултатите от ДНК-тест потвърдиха, че намерените останки от тяло в Ексетър, са на обявената за изчезнала 38-годишна българка Гергана Проданова, пише exeterexpressandecho.co.uk.

Oще по темата

Тя е майка на три деца, за които се грижи баба им в България. Приятел я описва като мила и грижовна. Разказва, че когато пристигнала да работи в Англия й било много трудно, защото нямала приятели, не знаела езика, но бързо се приобщила.

38-годишната старозагорка Гергана Проданова бе обявена за издирване на 8-ми август, след като не се е явила на работа в хотел "Свети Давид" в Ексетър. Тя е видяна за последно на улица в Сидуел, близо до дома си, в 20:18 часа на 4-и август.

За убийството на Гергана бе обвинен 42-годишният Костадин Костов от Стара Загора. Той се яви пред съда в Ексетър, но казал, че е невинен.

Тъй като обвинението в убийство е сериозно престъпление, за да бъде разгледано в местния съд, делото е изпратено на Кралския съд. Разпитът там ще бъде в 10 часа на 15 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

pff

преди 7 години

До анонимен 6Ти пък как разбра, че е без образование и че е с объркан живот? Пълни сте с клиширани разбирания и готови етикети. То всички останали в Бг и с някакво образование са големи късметлии и щастливци и тук нищо лошо не може да им се случи.

4

анонимен

преди 7 години

на 38 год без образование с три деца и какьв финал един обьркан животсега родителите как ще се справят какво образование ще дадат на децатагоспод да им е на помощ

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1 ти си за гробищата със Сигурност

fallback