Снимка: Dnes.bg, архив
fallback

Полицаи от Бойчиновци са задържали 40-годишен мъж от Лом, който се опитал да ги подкупи с пари, за да не му съставят акт за нарушение на Закона за движение по пътищата, съобщиха от МВР в Монтана.

По време на събора на село Лехчево, полицаите Николай Начев - началник на участъка в Бойчиновци, и Пламен Петров патрулирали из улиците и забелязали нарушителя.

Те спрели шофьора и започнали да му пишат акт. Той обаче предложил пари, за да не го наказват, и сложил банкнота от 20 лева в джоба на единия от полицаите. След това бил арестуван.

Мъжът ще бъде съден за опит за подкуп на длъжностно лице, за което може да получи присъда до 6 години затвор или глоба до 5000 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ggggg

преди 7 години

Истината е,че 20 им е малко на корумпираните *** - искали са 50...А като е събор е имало НЕПРАВИЛНА УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ....а тук трябват 200,,,СМЪРТ!!!

19

а

преди 7 години

бреей 6 години или 5бона за обида на корумпирано лице със смешен подкуп:)) требва да се чете законя иначе мишките бая ще лежат на топло:)))

18

Анонимен

преди 7 години

Тия да не те нарочват може и наркотици да кажат ,че си карал стига да искат ако някои им плати ще те вкарат в затвора за нищо. Било е демокрация ! Пълни ЛъжиЕдин познат ми каза трай не се обаждай ,че ще те пратят в затвора

fallback