Снимка: Булфото, архив
fallback

23-годишен мъж е загинал на място при катастрофа на автомагистрала "Хемус", съобщиха от МВР-Варна.

Инцидентът е възникнал вечерта в неделя, около 22:30 часа.

28-годишен водач на лек автомобил "Фолксваген" се е движил в крайна лява лента, като застигнал и блъснал лек автомобил "Шевролет".

В резултат на сблъсъка вторият автомобил се отклонил вдясно, преминал през мантинелата и се преобърнал на пътното платно. 

23-годишният водач на "Шевролет"-а от разградското село Острово е загинал на място, а дете, возило се във "Фолксваген"-а, е получило контузни наранявания.

Изясняват се причините и обстоятелствата довели до инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

няма значение

преди 7 години

Загиналото момче беше мой колега-мой приятел ;( ... всички тези коментари са някакви си ваши теории на вероятностите,просто нямат общо с случилото се ... но факт,вече него го няма!! ...И за какво,за една част от секундата .... бързаш за някъде ли?!?! Ти си шофьор,видно и родител .... длъжен си да предпазиш животите на дугите,а не да ги излагаш на риск,та дори и да отнемаш!!!!! Бележиш себе си дори.. цял живот да носиш вината да разбитите съдби на родители и близки и за отнетия живот..

14

Кон

преди 7 години

Какво да коментираме? Валерия не разбира от автомобили, и бърка посоките на човешкото тяло - ляво и дясно. Няма начина колата, намираща се отдясно на лявата лента, след удара да се отклони още надясно, да прескочи мантинелата (коя?) и да остане на пътното платно. Невероятният хаос в мисленето на Валерия е точно отражение на хаоса в главите на много жени шофьорки, при стрес загубват пространствена ориентация.Но за какво им плащате на редакторите??

13

Анонимен

преди 7 години

Истината е проста - по пътищата на България няма контрол и затова всички шофьори (българи и чужденци) шофират както си искат без да се съобразяват с закона. Това е основата на проблема, а в този случай най-вероятно има две нарушения на закона: единият е карал в най-лявата лента без да е налице изпреварване, а другият вероятно е шофирал с превишена скорост, което не може да се докаже. Първият вероятно е шофирал и доста бавно като за магистрала, заради тъмнината, може би с 80-90 км/час.

fallback