Сградата, в която е станало убийството Снимка: Булфото
fallback

Окръжната прокуратура на Варна разследва тежко криминално престъпление в района на Евксиноград. По първоначални данни става въпрос за убийство, съобщава bTV.

Сигналът за престъплението е получен след полунощ. Незабавно е уведомен дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, който е отишъл на мястото на инцидента.

Николай Димов е убит тази нощ, съобщава "24 часа", позовавайки се на близки до разследването. Жертвата е съпруг на скандалната "Мисис България Свят" Анита Мейзер.

Полицията потвърди, че има сигнал. "След полунощ е получен сигнал за тежко криминално престъпление. Сигналът е отработен и е уведомен незабавно прокурор от Окръжна прокуратура, който е отишъл на мястото на инцидента. Започнати са незабавни действия по разследването", заяви пред Дарик пресаташето на варненската полиция Ирена Петричева.

По-късно се очаква Окръжна прокуратура-Варна да излезе с официално становище.

Според сигурни източници снощи Анита и Николай се прибирали от разходка. Малко преди 3.00 ч. сутринта пред кооперацията, в която живеят, ги срещнали двама познати на Николай. Той се заприказвал с тях, а Анита отишла до най-близкия магазин. Когато се прибрала у дома си, намерила Николай с прерязано гърло.

Тя подала сигнал в полицията. На място пристигнал екип на Пето РПУ, на чиято територия е жилището, а по-късно и оперативна група.

В момента се извършва повторен оглед на местопрестъплението. Жената дава обяснения, които ще помогнат за разкриване на извършителя. Образувано е досъдебно производство.

Анита Мейзер - по фамилията на първия си мъж, починал от инфаркт, нашумя с участието си в конкурса Мисис Свят през 2014 г., когато представи България.

С Николай се запознава в Щатите, където той е фитнес инструктор и културист, по-късно шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на баскетболния тим "Лейкърс". Самата Анита инвестира в недвижимо имущество и акции на стоковата борса, допълва "168 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 7 години

Димитър Цонев се е отпочивкал в Евксиноград... . . . Окръжната прокуратура на Варна разследва тежко криминално престъпление в района на Евксиноград.a sa de, koi koga , kakvo kak deka oti i adi de

49

Плефнелиев

преди 7 години

Върховният ни главокомандващ Плефнелиевразкри загадъчното убийствоИво Инджев потвърди версията.Я го знам бе.Дългото ръка на Кремъл.Путин влезнал през прозорецо,бам с винкело по културистабяга после първа пистаизнизва се като комунист смоки после бегал по тръбите на Южен Потокчак в Кремъл и си легнални лук ял, ни лук мирисалкрай на версиятаот Плефнелиев

48

от диспансера

преди 7 години

според запознати- има много свидетели ,но всички са имали лошия късмет да видят Анита на тъмно и без грим и още заекват и нищо не им се разбира . В момента екип от психолози работи с тях , но за момента без големи надежди ...

fallback