50

Анонимен

преди 7 години

Димитър Цонев се е отпочивкал в Евксиноград... . . . Окръжната прокуратура на Варна разследва тежко криминално престъпление в района на Евксиноград.a sa de, koi koga , kakvo kak deka oti i adi de

49

Плефнелиев

преди 7 години

Върховният ни главокомандващ Плефнелиевразкри загадъчното убийствоИво Инджев потвърди версията.Я го знам бе.Дългото ръка на Кремъл.Путин влезнал през прозорецо,бам с винкело по културистабяга после първа пистаизнизва се като комунист смоки после бегал по тръбите на Южен Потокчак в Кремъл и си легнални лук ял, ни лук мирисалкрай на версиятаот Плефнелиев

48

от диспансера

преди 7 години

според запознати- има много свидетели ,но всички са имали лошия късмет да видят Анита на тъмно и без грим и още заекват и нищо не им се разбира . В момента екип от психолози работи с тях , но за момента без големи надежди ...

47

Сп???нс

преди 7 години

!? Имам чувството ,че никой от коментиращите не е ходил във Варна през лятото , това да не ви е като на село - да не светват уличните лампи и вие да не светвате вкъщи ,за да може да си платите сметката на края на месеца .Лудницата е денонощна . Та е напълно нормално да се прибират и да си пазарят в по първи петли.

46

Анонимен

преди 7 години

Обадила се е по телефона и му е казала, че наистина е отишла до магазина и след малко се връща. И му е отнела мотивацията да живее.

45

Варненка

преди 7 години

Да развихря въображението:1/ Може да не е тя, защото щеше да има измислена стабилна версия, нямаше да се плете като *** в калчища;2/ (по-вероятна според мен)- той е искал да я ликвидира, за да гушне паричките, но тя е разбрала и го е изприварила. Организирала му едно последно гости с родата, да се видят и айдееее.3/ вероятно е да е имала любовник(но кой ли ще се прежали?!) и той да е свитнал благоверния... В заключение: Абе явно много пара има, щом се е стигнало до тук...

44

Animal planet

преди 7 години

Отървал се е човека!

43

Анонимен

преди 7 години

"Според роднините на Николай, е немислимо той да е бил вързан и заклан. "Беше изключително здрав и способен в бойните изкуства. Биеше се спокойно срещи четирима! "Да, по 20 ги е бил. По-голям и от Брус Лий. Цялата работа мирише на ако. Кой ходи за цигари и тоалетна хартия, и се връща след час и половина. После пък бил заспал на дивана, по-късно пък бил убит на дивана.

42

Гладен редактор

преди 7 години

И кво имала да си купи от магазина в 3 през нощта? МНого плоска е версията на мадамата. Я я притиснете малко повече и ще си каже всичко.

41

Сминдух енд чесън

преди 7 години

Третия да има повече късмет.

40

Баба Меркел

преди 7 години

Самоубил се е с шест удара с нож в гърба и десет изстрела в главата

39

Анонимен

преди 7 години

Тя го е очистила. Много куца версия.... отишла до магазина и...

38

Веднъж го видял

преди 7 години

Жалко за момчето.Дано се нямерят ***

37

арбалет

преди 7 години

Острието намерено ли е,от домакинството ли е ?

36

Спазмалгон

преди 7 години

Двама си говорят:-От какво умря първата ти жена?-Отравяне от гъби.-А втората?-И тя от гъби.-А третата?-От удар.-Защо ??????-Не искаше да яде гъби.

35

Никой

преди 7 години

Само да вметна, че на стокова борса не се търгуват акции, а стоки.

34

M0105

преди 7 години

Ako sum muj, shte stoq vuzmojno nai-dalech ot Anita.

33

Анонимен

преди 7 години

Първият и мъж починал от инфаркт(може би) а вторият го заклали?!ХО-ХО-ХО.Тая е супер яка.Вземете си я в къщи........ и чакайте "дядо Коледа"

32

Оцеола

преди 7 години

Ако се снима индиански филм, тая може да играе бабата на вожда!

31

Handel

преди 7 години

До Анонимен 31:Прав си! Тези са садисти! Да я пуснат тази сама в тъмното!!!