Валентин Христов. Снимка: "България днес"
fallback

"Отивах към гинекологията да търся една позната. Имахме да си уреждаме финансови взаимоотношения. Дори нямах патлак. Просто се напих, човещинка е!", твърди Валентин Христов-Шапката, който бе посочен от разследващите за атентатора на Митьо Очите.

Припомняме ви, че миналия четвъртък, малко след полунощ, мъжът влетя мъртвопиян в частната болница "Софиямед" - бос, гол до кръста, без оръжие.

Oще по темата

"Как ще тръгна да правя атентат без оръжие и полугол. Не си спомням къде и какво пих преди това. Може да са ме отровили с нещо", настоява с днешна дата Шапката.

Той бе оставен за постоянно в ареста, въпреки лекото обвинение на прокуратурата - само за притежание на незаконно оръжие. Пистолетът бил открит под седалките в "Тойота"-та, с която почерпеният до козирката бандит пристигнал демонстративно до болницата.

"Добре че съм стигнал жив и здрав, защото явно съм погълнал некачествен алкохол", разкрива още за случая Валентин пред "България днес".

"Не познавам Митьо Очите, дори не знаех, че е на четвъртия етаж. Не съм и опитвал да се качвам нагоре в болницата", оправдава се той.

Вследствие на инцидента, който вдигна болничния персонал и полицията на крак, завишена охрана варди Очите.

Иначе Димитър Желязков е в стабилно състояние и напълно контактен, макар още да не е разпитан за престрелката в Слънчев бряг, която го прати в болница.

На 8 юни соченият за наркобос №1 по Черноморието попадна в засада, организирана от Божидар Георгиев -Кравата и бе прострелян на пет места.

Животът му висеше но косъм, но бе спасен със солидни количества кръв. Наложи се и поставяне на силиконова импланта в слабините му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Жибор

преди 7 години

Отишъл е да се информира за състоянието на Мутьо Зъркела момчето- какво толкова?

14

Анонимен

преди 7 години

Отивал към гинекологията...ясно! Борисов е бил настанен там, затова и този са го арестували, да не вземе да утрепе бащицата случайно.

13

Анонимен

преди 7 години

Ко е дирил тоз у гинекологията? Да не би да е искал да ражда?Мноу време е прекарал у Анадола сиурно, зат'ва се объркал.

fallback