Снимка: МВР
fallback

Полицията съобщи, че е задържала 28-годишния Кристиян Гочев, издирван за двойното убийство в София.

Мъжът е бил открит в село Локорско, допълва БНР.

Oще по темата

Издирването на Кристиян бе предприето, след като вчера в апартамент в столичния квартал "Хаджи Димитър" бяха намерени телата на майка му и дядо му, съсечени зверски с мачете.

По-рано днес директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов обяви, че той е действал със сериозна злоба и омраза, с изключителна жестокост, убивайки роднините си.

Той допълни, че ще бъде направен повторен оглед и ще се извърши аутопсия на телата, за да се съберат още веществени доказателства, уличаващи извършителя.

Според него до убийството се е стигнало в резултат от съчетаването на психическо заболяване на мъжа и употребата на наркотици.

"Кристиян има освидетелстване, има престой в психиатрично заведение и най-вероятно употребата на наркотици спомага и отключва кризите, в които изпада", каза полицейският началник.

Жестокото убийство потресе хората от столичния квартал "Хаджи Димитър".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

До Стамат 12"В този случай"! Ако докторите са го пуснали без необходимите процедури то те са за бой! Дилърът си продава за което си носи вината но той не е психиатър за да направи преценката че дрогата не е за Кристиян! Хора болни от шизофрения са склонни към дрогата и алкохола!

12

Анонимен

преди 7 години

Защо имаме толкова много психично болни?!

11

Стамат

преди 7 години

До анонимен 11Невинен наркодилър?!...Интересно словосъчетание

fallback