13

Анонимен

преди 7 години

До Стамат 12"В този случай"! Ако докторите са го пуснали без необходимите процедури то те са за бой! Дилърът си продава за което си носи вината но той не е психиатър за да направи преценката че дрогата не е за Кристиян! Хора болни от шизофрения са склонни към дрогата и алкохола!

12

Анонимен

преди 7 години

Защо имаме толкова много психично болни?!

11

Стамат

преди 7 години

До анонимен 11Невинен наркодилър?!...Интересно словосъчетание

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Не него! В този случай дилъра не е виновен - не е психиатър! Кой от медицинските кадри е установил че е безопасен за себе си и околните????

9

ЗАЩО

преди 7 години

ЗАЩО ТОЗИ Е БИЛ НА СВОБОДА??? ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО АГРЕСИВНИ ЛУДИ ИМА НА СВОБОДА...ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ, НЯМА ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО ИМ И БЛИЗКИТЕ ИМ СА ПОТЕНЦИАЛНИ ЖЕРТВИ...

8

анонимен

преди 7 години

До АнонименНАЙ--ЛУДИТЕ СА В НС И ЗАТОВА НЕ ОБРЬЩАТ ВНИМАНИЕ НА ПО--МАЛКО ЛУДИТЕ

7

Ужас

преди 7 години

Пази Боже да го отгледаш от едно парче месо да се пребориш с рак и да те убие собственото дете!?? Господи колко мъка има по тоя свят!

6

Анонимен

преди 7 години

След като лудите не могат да бъдат съдени за действията им държавата трябва да направи лудници и тези хора да бъдат там. Който е извън лудница трябва да може да живее спрямо закона и правилата. До кога ще се вайкаме, че някой си луд е направил това и това и няма да се предприемат никакви мерки. Обществото трябва да бъде защитено от тези хора и то незабавно. Вместо магистрали да правят лудници.

5

i'm

преди 7 години

И понеже е освидетелстван, сега съдът ще го пусне на свобода. После ще има продължение...

4

Анонимен

преди 7 години

Това не е ли религиозен екстремизъм?

3

до1

преди 7 години

Наистина е лошо да имаш дете с психично заболяване , защото държавата неглежира проблема и се оставят децата на самолечение в повечето случаи.Обаче психични отклонения в следствие на употреба на дрога ? Извинявай още малко наркозависимите и пенсии по болест да им дадем а? Кой днешно време няма проблеми , не виждам масово хората да се друсат.Употребата на наркотици е личен избор не е болест , не се прихваща по никой от известните начини за заболяване!!

2

Анонимен

преди 7 години

Вече познавам няколко случая за отключване на шизофрения от употреба на наркотици. Ама те и родителите спят и пет пари не дават какво правят децата им. После като се обърне каруцата се оказва, че те отглеждали слънчице пък им се явил дявол.

1

Край

преди 7 години

Страшно е да имаш сакато дете, да е болно и да не можеш да му помогнеш обаче дете с параноидна шизофрения е най-голямата болка измислена от живота. Детето ти става заплаха за собствения ти живот и често идва момента в които или ти или то. Пази Боже, пази Боже.