Спас Чоков, Снимка: архив Булфото
fallback

Свидетелят по делото срещу кмета на Галиче Ценко Чоков е бил пребит зверски с дръжка на брадва, с ритници и юмруци. Това свидетелстват хора, станали очевидци на жестоката саморазправа с 30-годишния мъж. Според тях сред биячите е бил по-големият син на Чоков, Спас.

Както Dnes.bg писа по-рано Цветомир Таралански-Цоло бе смазан от бой тази нощ в района на автогарата в селото. Мъжът е в болница в тежко състояние. Майката на Спас пък твърди, че той не е излизал от вкъщи.

Около полунощ Цоло отишъл в заведението до автогарата в селото да си купи цигари и веднага със слизането си от колата бил нападнат от трима, пише "24 часа".

Oще по темата

Според свидетелите на екшъна двама повалили Цоло на земята, а Спас Чоков започнал брутално да го налага с дръжката на брадва. Приятелите на Спас също се включили в побоя и налагали с юмруци и ритници докато мъжът не изпаднал в безсъзнание.

Очевидци на нападението незабавно подали сигнал на спешния телефон 112 и повикали линейка. Още през нощта полицията започнала да работи по случая, уведомена била и районната прокуратура. Младият мъж е с множество наранявания по главата, разкъсана устна и вътрешни травми, съобщиха лекари.

Пребития Цветомир е бил бит и преди време от Ценко Чоков, бил отвличан и изнасилван брутално с бутилка от по-малкия син на Чоков Мартин, който е в следствения арест заедно с баща си.

Сред задържането на двамата Таралански стана един от основните свидетели на специализираната прокуратура срещу клана Чокови.

Близките на пострадалия мъж пък се оплакаха, че местният активист на ДПС Касъм Касъмов от циганската махала на Галиче успял да се добере до настанения в болницата Цоло.

От името на Спас Касъмов заплашил пострадалия, че ако подаде оплакване срещу биячите си, ще пострада и семейството му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

то си пише, ДПС спти зад чоков. Затова се ч..т с бутилки

17

inter

преди 7 години

Смешно ми е как 5-6 човека диви *** правят дандания постоянно. Коментара на GG е много точен . Точно 10 човека да отидем в това село при тия сляндури чокови ли са кви са там незнам и са се *** буквално . Още малко ...

16

GG

преди 7 години

да се съберем 10 човека и да идем да видим какво се случва в това село...

fallback