fallback

Петдесет и осем годишна българка, която се грижела за възрастен италианец в град Акри, в италианската провинция Козенца, беше убита с удари с нож, пише в. "Република", цитиран от БТА.

Сигналът за убийството на жената подал 78-годишният мъж, за когото тя се грижела.

Той казал пред карабинерите, че нападението е станало в дома му. Той самият имал прободни рани в крака.

Разследването обаче показало, че нападението е извършено именно от възрастния работодател на българката. Той първо се опитал да я изнасили и когато тя оказала съпротива, сграбчил нож и я намушкал смъртоносно, а после инсценирал нападение и се обадил в полицията.

Убиецът, идентифициран като Анджело Броньо, е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Проклети да са !

преди 7 години

До Един от СеверозападаЕдни българи с тежък труд вкарват пари в България, други българи с политика и корупция изкарват пари от България в чужбина. Купуват имоти, дворци апартаменти.Ето заради такива като Овчаров, Бисеров, Вежди Рашидов, и всички политици от прехода наода изнемогва, заминават в чудбина да работят, отделят се от родители деца и съпрузи. Болката на този народ е толкова голяма че ако има Бог нека всеки политик, позволил си дори веднъж да измами, да бъде наказан ! Амин !

11

Неапол

преди 7 години

" Убийство в Неапол: Българка наръгана от работодателя си " И какво общо има Неапол с град Акри, в италианската провинция Козенца ?

10

Анонимен

преди 7 години

дали италия или гърция,не е отишла от добро. съболезнования !

fallback