12

Проклети да са !

преди 7 години

До Един от СеверозападаЕдни българи с тежък труд вкарват пари в България, други българи с политика и корупция изкарват пари от България в чужбина. Купуват имоти, дворци апартаменти.Ето заради такива като Овчаров, Бисеров, Вежди Рашидов, и всички политици от прехода наода изнемогва, заминават в чудбина да работят, отделят се от родители деца и съпрузи. Болката на този народ е толкова голяма че ако има Бог нека всеки политик, позволил си дори веднъж да измами, да бъде наказан ! Амин !

11

Неапол

преди 7 години

" Убийство в Неапол: Българка наръгана от работодателя си " И какво общо има Неапол с град Акри, в италианската провинция Козенца ?

10

Анонимен

преди 7 години

дали италия или гърция,не е отишла от добро. съболезнования !

9

Анонимен

преди 7 години

Отвратителни и *** италианци, особено тези от Южна Италия ! Италианците са адски ограничени и тъмни субекти. Съболезнования...

8

Италия

преди 7 години

Може ли жената българка да е провокирала италианеца, първо разголени стойки -после дай ми пари и пари...

7

Анонимен

преди 7 години

Някой знае ли как се казва жената!

6

Анонимен

преди 7 години

да..е такива неща колко съм видяла,малко съм и преживяла,защото работех това само 2,3 пъти за по 2 седмици заместване..мисълта ми е до там ни доведе нашата мила родина,хич не им пука кой къде умря и полудя далече от дом и семейство,щото видите ли 300,400 лева са достатъчни за провинцията,и видите ли 2 лева за билет и 100 за винетка,и гърмежи битови,и безхаберие,и капиталисти работодатели,и наводнения и пак-безхаберие,..та видите ли българина Е ТЪРПЕЛИВ И Е ВОЛ И МОЖЕ ОЩЕ ДА ТЕГЛИ..родина,а?..

5

Анонимен

преди 7 години

италианеца е пич. а това че българките са изнудвачки получила си го е.......

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Явно главата ти не ражда други мисли тъ.панар!!!! Не ти и трябва.

3

Мирен преход

преди 7 години

Мирния преход на Желката тласна много майки по разни южни държави да вършар меъсната работа и да се грижат за старци в нечовешки понякога условия (да живее европа на равенството) за да може синчетата и щерките ум да щракат с пръсти в БГ , никой не е трогнат от съдбата им , защото за българина , както ще се види и от коментарите доколкото ги има , другия българин е куче , този *** народ логично ще се затрие.

2

Анонимен

преди 7 години

Този много е закъсал, сиромаха...На 58 трябва да е Орнела Мути или София Лорен да се прежаля, но и за тях се замислям...

1

Анонимен

преди 7 години

Ето точно такива изперкали индивиди гледат в голяма част от случаите много българки в Италия.