Снимка: Булфото, архив
fallback

Два леки автомобила са катастрофирали на бул. "Ботевградско шосе" в София. Това съобщиха за Агенция "Фокус" от пресцентъра на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден към 22.20 часа. Единият от шофьорите, младо момче, е настанено в болница с опасност за живота.

Другата кола е управлявана от момиче, което е без наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Помнещ

преди 7 години

Преди около 5 години някой беше светнал разни в общината в София, че като ограничават скоростта под безопасната скорост, катастрофите се увеличават. Тогава от общината заговориха да се увеличи разрешената скорост по още няколко булеварда в София, вкл. и по Ботевградско шосе, но после всичко затихна. Явно мафията има някаква полза да има повече задръствания и катастрофи като тази.

10

Анонимен

преди 7 години

Да, и да допълня за светофарите там. Те са в тази част, която е по-близо да Подуяне, а в частта, която е до Околовръстното, на практика почти няма светофари. Второ, голяма част от сега съществуващите светофари трябва да се премахнат, но това е отделна голяма тема.

9

Факт

преди 7 години

По Ботевградско шосе ВСИЧКИ шофират с поне 20-30 км над разрешената скорост от 50 км/час, която е безумно ниска и води до много проблеми на пътя. По мои наблюдения около 5% от шофьорите шофират с скорост 65-70 км/час, 70% с 70-90 км/час, 15% с 90-110 км/час и 10% с над 110 км/час. Няма шофиращи със скорост по 65 км/час, а разрешената скорост е 50 км/час.

fallback