Снимка: архив Булфото
fallback

Състоянието на простреляния преди дни несебърски бос Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, остава критично.

Обилното кръвотечение не може да бъде овладяно и продължава, стана ясно от съобщение от болницата. Заради него Желязков пак ще бъде вкаран в операционната днес, за да му бъдат подменени тампоните, поставени в коремната област в опит да се намали кървенето, информира "24 часа".

Oще по темата
Заради продължаващото кръвотечение засега не се предвижда следваща операция на простреляния.

Уролози от Стара Загора са консултирали Желязков вчера. Те са констатирали, че бъбреците на Желязков функционират.

Специалистите са били категорични и че не бива да се предприема никаква сериозна операция до стабилизирането на пациента.

Митьо Очите бе прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

От полицията не потвърждават или отричат нито една. МВР съобщи, че е заловила убиеца на гарда, но отказа да уточни самоличността му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Анонимен

преди 7 години

Ако съдът ни си беше на мястото нямаше да му дадат 4г. затвор а 20 и сега щеше да е жив и здрав в луксозна килия с климатик и прислуга.

76

bolbov

преди 7 години

При социализма подобни истории изобщо бяха немислими.Много от тези *** и яки момчета някои от тях вече и покойници щяха да са живи и здрави спортисти или треньори прославили България с медали и титли заслужил майстор на спорта и т.н.

75

Анонимен

преди 7 години

Абе, аре му дърпайте шалтера на тоя швепс и не ни осведомявайте за него.

fallback