Снимка: Булфото
fallback

Убитият в снощната престрелка мъж не е 21-годишен охранител на Димитър Желязков, а 46-годишният гард Александър Алексиев, научи е-Бургас от близки на загиналия.

Мъжът е бил най-довереният и сигурен бодигард на Митьо Очите. Той вероятно е бил прострелян с три куршума по време на мелето, в което участваха над 40 души от свитата на несебърския гангстер. Мъжът е бургазлия и живеел в центъра на града.

Oще по темата

Към момента състоянието на Желязков все още е тежко. От болницата в Бургас съобщиха, че при прострелването той е получил наранявания на три органни системи. Засегнати са белият дроб, пикочният мехур, коремът, единият от долните му крайници.

По време на операцията са участвали гръдни, съдови и коремни хирурзи. През цялата нощ са правени и консултации с Военномедицинската академия в София, където лекарите са специалисти по огнестрелни рани.

Другият пострадал, приет снощи в МБАЛ-Бургас, е Николай Маринов-Кольо Магарето. Той има шрапнел в левия си крак и фрактура на кост. Няма опасност за живота му, състоянието му е стабилно, но все още е в реанимация, за да му бъдат направени необходимите изследвания, обясни д-р Матев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 години

Скара ли са се кой да направи по-голямо дарение за Хасково, за да компенсира пенсиите на хората. Големите и "легални" дистрибутори нямат "магазинчета" ли?

18

Анонимен

преди 7 години

ОПЕРАЦИИТЕ С ЧИИ ПАРИ ГИ ПЛАЩАТЕ, С НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ ЛИ- ТОЯ *** ПЛАЩАЛ ЛИ Е НЯКОГА ДАНЪЦИ, А ОСИГУРЕН ЛИ Е- ХАЙДЕ НА ***- ТАКА СЕ СЛУЧВА С БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ!

17

Н. Генов

преди 7 години

Не разбирам как всички тия са се оказали със законно притежавани оръжия? Кой им е издал съответните разрешителни в КОС и на каква база? Кой му е началника, който го контролира? Как може?

fallback