19

Анонимен

преди 8 години

Скара ли са се кой да направи по-голямо дарение за Хасково, за да компенсира пенсиите на хората. Големите и "легални" дистрибутори нямат "магазинчета" ли?

18

Анонимен

преди 8 години

ОПЕРАЦИИТЕ С ЧИИ ПАРИ ГИ ПЛАЩАТЕ, С НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ ЛИ- ТОЯ *** ПЛАЩАЛ ЛИ Е НЯКОГА ДАНЪЦИ, А ОСИГУРЕН ЛИ Е- ХАЙДЕ НА ***- ТАКА СЕ СЛУЧВА С БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ!

17

Н. Генов

преди 8 години

Не разбирам как всички тия са се оказали със законно притежавани оръжия? Кой им е издал съответните разрешителни в КОС и на каква база? Кой му е началника, който го контролира? Как може?

16

читател

преди 8 години

"шрапнел в левия си крак..." минохвъргачки или артилерия с осколочни снаряди са използвали?

15

Korcho

преди 8 години

Това в Донбас или Сирия се развива? Шрапнели, минохвъргачки, минджохвъргачки, не е истина просто. А тоя и 5 пъти да го утрепат му е малко. Око за две - зъб за чене.

14

ЕГАТИ ЛЕВАЦИТЕ....

преди 8 години

.....40-ЧОВЕКА СТРЕЛЦИ.....ЯКЯ ПИЯЧКА , ДРОГА -------- И САМО 1-УБИТ!!!!!!!МНОГО СЛАБО ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААААА...ПОВЕЧЕ КРЪВ , ТРЕБВАШЕ ,БЕ.......!!!!САМО С МНОГО КРЪВ ПО ПАВАЖА , СЕ ПРАВИ РЕКЛАМА !!!/.....ше ви намалиме пиенето-----ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ ,ВЕЧЕ.../

13

майка

преди 8 години

Операцийте на Димитър ще излязат златни- коремен хирург, гръден хирург, уролог, ортопед, кръв, плазма.Всичко това не е без пари.Преразход на съответното здравно заведение.За сиромашкия народ - по една банка серум, без кръв без плазма, да не говорим за антибиотиците- най- малко три. Дано устиска, че иначе всичко изброено до тук ще наторява земята.

12

георги

преди 8 години

Спасяват гнусни мутри с видеовръзка със София, а като нормален човек има нужда от операция се чудят как да го тормозят. Нещастници.

11

Анонимен

преди 8 години

МУТРОЛАНДИЯ!!! Това обяснява всичко! А За Евтим Евтимов нито ред... каква култура,какви пет лева. Мутрите са по важни

10

Кенеф

преди 8 години

Кой нормален човек би прекарал почивката си в Слънчев бряг, където се събира най-долната класа на Европа цел всичко друго, но не и почивка.

9

Анонимен

преди 8 години

Аз пък си мисля, че повечето хора, които четат това си казват ' мама му стара не можаха ли поне 5-6 да застрелят, а не само 2-***, че като няма кой да ги вкара по затворите...'

8

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

СУПЕР ЯКЯ РЕКЛАМА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!АКО ИМА И ЕДИН РУСКО-ЧЕЧЕНСКИ АТЕНТАТ -----РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ ЩЕ Е НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕНА!!!!Успех , другарииииииииииии....

7

КАВАЛА БАРЕТТА

преди 8 години

В ГЪРЦИЯ ПРЕДИ ГОДИНИ ГРЪЦКИТЕ БАРЕТИ В КАВАЛА БЯХА ПРЕБИТИ ЙОСКО КОСТАНБРОДА.. ТОВА ЩЕ СПОЛЕТИМ ВСЕКИ ЕДИН *** МБУЛКАР. ГЪРЦИТЕ БИЕМ ЗВЕРЕСКИ, ПОСЛЕ ПИТАМЕ.

6

зяпнал

преди 8 години

"Той има шрапнел в левия си крак и фрактура на кост"Тия с гранатомети ли са се стреляли? За каква борба с престъпността ми говорят гербавите като всяка шайка бандити си спретва улични войни, когато им е кеф?Егати скапаната държава!

5

Анонимен

преди 8 години

За престъпника са събрали комплект от всякакви специалисти, а нормалните хора умират без лекари, защото нямат пари, нищо,че са осигурени.

4

Край със Слънчака

преди 8 години

Това беше последният куршум в трупа на Слънчев бряг. След този инцидент трябва да си пълен ***, за да отидеш там на почивка.

3

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с мутри най долна проба! Не ни интересува кой бил убития. Всички са за затвора. И ако бяха там, сега можеше да са живи, а хората по спокойни.Драги ***....и само още нещо...товаа не са нациобални герои, а престъпници.

2

Анонимен

преди 8 години

Кога тоя закон за незаконно придобитото имущество ще се приложи на такива като митьо очите и близките му? Как така някакъв затворник бе трудов стаж има имущество за милиони?

1

Оня

преди 8 години

Супер... нека се спасяват по 8 часа ***, апък бабите да си броят стотинките за лекарства.