Снимка: архив Булфото
fallback

Медиците в бургаската болница търсят спешно кръводарители с група А+ за Димитър Желязков. Оказва се, че саковете и кръвна плазма, които са набавени до момента, са недостатъчни.

Oще по темата

"Дотук сме прелели 50 сака - 25 кръв и 25 плазма. Снощи в 01,30 ч. изпратихме линейка до Кръвния център в Стара Загора, тъй като нашата кръв тук беше на изчерпване. Току-що, в 08,45 ч., към Стара Загора потегли отново автомобил, тъй и доставените оттам банки свършват", съобщават от болницата.

Митьо Очите губи много кръв от раните си на раменете, в горната част на краката, както и в малкия таз. Бъбреците му не работят. Състоянието на простреляния остава тежко. Тази нощ той е претърпял няколко операции- най-сериозната е на пикочния мехур. По информация на д-р Светлозар Георгиев от МБАЛ-Бургас Димитър Желязков е излязъл рано сутринта от операционната - стабилизиран е, но състоянието му все още е тежко.

Състоянието на ранения бодигард на Очите е стабилно и няма опасност за живота му. Той е бил уцелен в крака.

Убитият мъж е бил бодигард на Очите. Той бил в обкръжениеето му от месец, не носел бронежилетка. Прострелян е с три куршума в гърба.

Междувременно главният секретар нв МВР Георги Костов заяви, че стрелбата е станала след спречкване между приятеля на дъщерята на Митьо Очите и собственика на заведението за паркомясто. Снощи пред заведението се събират около 40 човека, близки до Желязков. При влизане в заведението възниква спречкване между тях и управителя на заведението, след което има разменени удари и изстрели със законно и може би незаконно притежавано оръжие, каза главсекът на МВР.

Свидетели разказват, че групата на Митьо Очите, е изглеждала внушително. Пред "Флагман" те споделят, че нападателите били с бронежилетки и държали брадви. Бригадата влязла в завеедението, за да демонстрира мощ. Вероятно собственикът е очаквал посещението и е имало на място въоръжена охрана. Именно така се е стигнало до стрелбата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Чаплата от зоопарка

преди 7 години

До гробар Магарето има погребална агенция в Меден рудник ако гушне букетчето Очите всичко ще му е безплатно

49

Чаплата от зоопарка

преди 7 години

да спасим топките на Очите егати резила

48

Анонимен

преди 7 години

"Търсят кръводарители за Митьо Очите"Аверите му няма ли да вземат кръв от "доброволци" с бухалки и боксове?

fallback