Снимка: Булфото
fallback

Сблъсъкът между двете групи, който доведе до престрелка с жертва, е запечатан почти изцяло на камерите в ресторант "4 you” и няколко съседни обекта.

Oще по темата

Това е помогнало на криминалистите да проследят развоя на конфликта и да установят кой е прострелял фатално един от гардовете на Димитър Желязков и рани опасно самия него.

Има яснота кой е произвел изстрелите, потвърди гл. секретар Георги Костов. Той заяви, че акция се провежда в цялата страна и в момента има 7 задържани. Сред задържаните е и извършителя на убийството, съобщава "24 часа".

На камерите се виждало как на малки групи от по 3-4 души са се събрали за минути пред заведението, след което част от тях влизат в ресторанта, последвала ръкопашна хватка и стрелба.

Загиналият се казва Александър, наричан от приятелите си Водолаза. Той е над 40 години. Първоначалният оглед показал, че е прострелян на няколко места. Аутопсията тече в момента.

Според Костов събраните до момента данни сочат, че всичко е започнало по елементарна причина – спор между приятеля на голямата дъщеря на Желязков – /Станислава – б.а./ и собственика на заведението за парко място. Проведените помирителни разговори след обед на 8 юни не дали резултат. От полицията разбрали за конфликта пост фактум.

Станислава Желязкова бе забелязана вчера пред спешното отделение заедно с останалите членове от семейството. Очите има две големи дъщери от първата ис жена, която загина в бомбен атентат през 2001 г., както и син на 10 години и половина от приятелката си Антигона.

Димитър Желязков е осъден като лидер на организирана престъпна група за наркотици. Той и всички от т.нар. наркопирамида, която бе разбита през 2007 г., сключиха споразумения с прокуратурата и получиха наказания под 5 г. Присъдата на Желязков бе първоначално 4 г. и 11 месеца, но след това бе леко завишена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

с паркомястото да го разправят на Бъчварова ,ние си знаем за що иде реч

16

Анонимен

преди 7 години

"Това е помогнало на криминалистите да проследят развоя на конфликта и да установят кой е прострелял фатално един от гардовете на Димитър Желязков и рани опасно самия него."Като се рани или застреля нормален цивилен следователите нищо не знаят. Защо така??? Да не би стрелящите по нормалните хора да не са подвластни на съда?

15

Анонимен

преди 7 години

Али Баба и 40-те разбойника епизод енти.

fallback