Снимка: Булфото, архив
fallback

22-годишен мъж е с опасност за живота, след като се е блъснал в бетонен стълб, съобщиха от МВР - Добрич.

Младежът има книжка от 2,5 години и живее в село Стражица. Около 18:30 часа вчера той взел лека автомобил "Алфа Ромео" от свой приятел от селото. Малко след като подкарал колата изгубил контрол над управлението и се ударил странично с дясната част на автомобила в бетонен стълб.

В резултат на ПТП-то младият мъж е с множество фрактури на дясна ръка, фрактури на таз, гръбначен прешлен, раменна кост, разкъсване на пикочен мехур и натъртвания в областта на гръдния кош.

Транспортиран е в МБАЛ "Св.Ана" Варна с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Балчик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

До 13

преди 7 години

Преди време имаше описание на катастрофа край Сливен. След каране с несъобразена скорост (знам, че сега мнозина ще изреват как това е измислица на КАТ!) по черен път, някакъв чисто нов джип се беше натресъл и изтресъл от мост в преминаващия под него голям канал. И въпреки всякаквите наотворили се възглавници, пътуващите с него си бяха отишли. Тъжно и жалко, но факт.Само за сведение, падане от височина 4 метра обикновено води до нараняване/счупване, а от 9 м - до смърт. Но винаги има изключения.

15

Анонимен

преди 7 години

Този състезател е направил форсаж със завъртане на колата на място. Колата се е занесла и се е овила около стълба. Тези номера не се правят така а на голямо и широко място за да не се убиеш. Другият път ще знае! Дано оживее!

14

Анонимен

преди 7 години

До До 7Ако беше карал с 40, едва ли щеше да има описаните поражения. Наистина, в статията лаконично е споменато "подкарал колата... изгубил контрол ... ударил странично...множество фрактури на дясна ръка, таз, гръбначен прешлен...". Все описания свързани със законите на физиката и наранявания, които се получават в резултат на удар с определена скорост. Защото пораженията са вследствие на поетата от тялото енергия на удара, а тя е функция на ускорението, масата, момента и триенето.

fallback