Снимка: архив Булфото
fallback

Младо семейство бе нападнато, бито и ограбено в дома им. Случката се е разиграла в Угърчин, съобщиха от полицията в Ловеч. Нападателите били трима.

Те нахлули в къщата на 25-годишната жена и 35-годишния й съпруг. Бандитите ги завързали и пребили мъжа.

След побоя непознатите задигнали голяма сума пари и златни накити.

Сигналът в полицията подала жената на 8 април. Образувано е досъдебно производство, изясняват се детайли по жалбата на угърчинското семейство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

Ааа нашите бабаити са силни само срещу сирийци и бажанци, иначе срещу наши престъпници и хайдуци сме безсилни и законите не вървят пред тях

16

Шаран БГ

преди 8 години

В тази страна, наречена РБ, става по-вече от страшно! Има някъде някакво книжле, наречено Конституция! Политици и законотворци прекрасно го познават! НО, умишлено поддържат и приемат ред и правила, които на практика И противоречът! Опитайте се да се защитите - в затвора сте и с двата крака. Толкова адвоикатски уйдурми, съдийски изгъзици и законови недомислия - само се опитайте да се защитите.Държава защитаваща бандитите и убийците - сигурно много и трябват !!

15

Джедай Мастър

преди 8 години

"изясняват се детайли по жалбата" означава, че вместо да търсят грабителите тормозят жертвите като ги подлагат на унизителен разпит и натиск да си променят показанията: Ама сигурни ли сте, че са ви били, сигурни ли сте, че са ви откраднали вещи, пишете, че стойността на ограбеното е под една минимална заплата и т.н., само и само да си спестят усилията. Така действа нашата милиция.

fallback