Снимка: архив, Булфото
fallback
Трийсет и два тома доказателства представи Специализираната прокуратура пред съда по разследването за корупционната схема в Изпълнителната агенция /ИА/ "Автомобилна администрация".
Oще по темата
 
Част от доказателствата в папките са събрани със специални разузнавателни средства. Всички те са срещу директора на агенцията Цветелин Цветанов и още осем души. За седем от първоначално арестуваните прокуратурата иска постоянен арест, пише БТА.
 
Започна съдебното заседание, на което Специализираният съд и адвокатите на седемте задържани, сред които е и Цветанов, ще представят мотивите си.
 
Директорът на "Автомобилна администрация" заедно с още над 10 души бяха задържани преди няколко дни при мащабно разследване в цялата страна.
 
Девет души получиха обвинения за участие в престъпна група, която се е занимавала с "продаването" на изпити за шофьори и с вземането на различни видове подкупи. Като ръководител на групата прокуратурата сочи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията не е виновна.Кал.пав народ като нашия прави нещата по лош начин, сами сме си виновни.Какво по-добро предлагате вместо демокрация - защо никой не казва ?

15

Шаран БГ

преди 8 години

Мани, мани!! ОТНОВО КЬОРФИШЕЦИ ! Вече четвърт век -- ние свикнахме и си знаем : това е демонстрация... пардон, демокрация !

14

И на края . . . .

преди 8 години

. . . България пак ще бъде осъдена . Нещо подобно като Вальо топлото , като операция Октопод , като Андрей Луканов и както стана ясно съвсем скоро като Алексей Петров и сие и т.н.

fallback