Снимка: Facebook
fallback

Ужасяваща история за нечовешко отношение към животно набира скорост в интернет. За нея разказва потребител на социалната мрежа Facebook, а хиляди споделят случката, която се разиграла през уикенда.

Милко Величков разказва как индивидът профучал с висока скорост по улицата, а на теглича на автомобила му било закачено и се влачело... куче.

"Горкото животно се влачеше по корем в продължение на поне 200 м и той очевидно нямаше намерение да спре. Настигам колата след ъгъла и с помощта на комшии (които впоследствие също се покриха, когато трябваше да свидетелсват) го вадим от колата и започва разправията", описва историята мъжът.

Той подал сигнал на телефон 112. "Оправданието на идиота беше, че го бил забравил докато го разхождал. Следи от кръв и изпражнения на животното имаше видими поне от около 100 м", описва жестоката сцена Величков.

Абсрудите не свършват дотук. След цялата разправия и много патрулки, които се изсипали на мястото, мъжът, подал сигнала, бил отведен в районното с постановление за задържане за 24-часа и повдигане на обвинение по чл.325 от НК. Причината е, че той произвел предупредителен изстрел във въздуха.

"А този идиот спокойно си се прибра вкъщи и е много спорно дали ще бъде обвинен в каквото и да било", допълва Величков.

"Чуваха се коментари: "Животното си е мое и ще си правя каквото искам", "Ако искам и прасе ще си вържа и ще си го тегля" и т.н., но понеже видете ли Милко може би бил гръмнал във въздуха, идиота преживял голям стрес и уплах и сега Милко го чака присъда! Само да допълня, че по същия член, в продължение на 10 часа в една килия с мен бяха и трима циганина, оказали съпротива по време на арест и обиждащи служебни лица! Ай честито!", довършва историята мъжът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Тъпанари...

преди 8 години

90% от коментиралите сте с абсолютно примитивни мозъци, скапани ***. Не ви е виновна държавата, нито политиците, прости сте там ви е проблема. Докато злобеете и простеете все така ще сме. Тва остана в тая държава насилници и ***, комплексирани ***, на които са им виновни най-невинните същества. Хората на които това имсе струва нормално, нека си го ***!! Оттепки дно майките ви така ги вържат !!!!

109

Анонимен

преди 8 години

А къде е нашия герой ???

108

Анонимен

преди 8 години

*** журналисти, манипулирани общественото мнение и още по *** *** с болни мозъци, повечето жалки мизерници които в собствения си живот са по мизерни и от *** по пътя. Толкова са безпомощни че единственото нещо кадето се чувстват полезни е да водят в глутницата. А тоя *** който е извадил пистолет е наистина за прибиране а не човека с изопачаване за него версия. И вижте наистина накрая кучето. То няма страх от хората,а напротив толкова е дружелюбно. Това малтретиране куче ли е.

fallback