110

Тъпанари...

преди 8 години

90% от коментиралите сте с абсолютно примитивни мозъци, скапани ***. Не ви е виновна държавата, нито политиците, прости сте там ви е проблема. Докато злобеете и простеете все така ще сме. Тва остана в тая държава насилници и ***, комплексирани ***, на които са им виновни най-невинните същества. Хората на които това имсе струва нормално, нека си го ***!! Оттепки дно майките ви така ги вържат !!!!

109

Анонимен

преди 8 години

А къде е нашия герой ???

108

Анонимен

преди 8 години

*** журналисти, манипулирани общественото мнение и още по *** *** с болни мозъци, повечето жалки мизерници които в собствения си живот са по мизерни и от *** по пътя. Толкова са безпомощни че единственото нещо кадето се чувстват полезни е да водят в глутницата. А тоя *** който е извадил пистолет е наистина за прибиране а не човека с изопачаване за него версия. И вижте наистина накрая кучето. То няма страх от хората,а напротив толкова е дружелюбно. Това малтретиране куче ли е.

107

Крум

преди 8 години

Айде сега някакъв пес бил влачен с кола и за животнолюбите това стана световна новина. Животнолюби толкова са ви промили мозъка, че не се усещате, че тази болна мания и издигане на култ към животни не е нормална.

106

Зоополиция

преди 8 години

Извергът влачил кучето е C0905PMСтефан Георгиев Игнатов , адрес проф. Деньо Цонев 20 , тел: 0896654260Извергът има фирма :Комет Електроникс , адрес Скобелев 54, ап 12

105

4овек

преди 8 години

ей пиле шарено ако те пипна ще те вла4а с моя JEEP до селото от където си дошъл ... за тебе само смърт ненормалнико .. май си от БРАТЯТА IS ? а ? и само смърт ще те оправи... P.S. ТЪЙ КАТО НЯМЯ ВЛАСТ И ЗАКОН В БЪЛГАРИЯ ПАЗИ СЕ ОТ МЕН ...ГАДИНО *** ЩЕ ТЕ ХВАНА...

104

Анонимен

преди 8 години

Кучето как е? Иззето ли е от извега?

103

Марко

преди 8 години

Човекът, изтезавал кучето, трябва да понесе наказанието си по закон. Човекът, който си е позволил публична саморазправа с оръжие в ръка - също.

102

Наблюдател

преди 8 години

До Анонимен 53Глутници отдавна няма, а злобарите продължават да леят омраза към единиците останали бездомни животни. Също както и бежанците в България никакви ги няма/ във всички лагери в момента има общо около 500 души/, но се създава впечатление, че са хиляди. Така се усвояват едни пари за несъществуващи животни и хора. Методът на манипулация е един.

101

nina

преди 8 години

С 0905 РМтова е номера на колата,има пълната снимка в оффнюз

100

Лъчезар

преди 8 години

Има само три правилни действия за този ***:1. Линч.2. Линч.3. Линч.

99

пфффф

преди 8 години

колко изпростя и се озлоби този народ.но с такива чалга политици,толкова.жалко за държавицата ни.

98

Анонимен

преди 8 години

*** народе равно на слаба държава. Много слаба държава БГР.

97

Костадинова

преди 8 години

До АнонименНещо различно да кажеш или плочата е това - русофилите.

96

Ханко Брат

преди 8 години

Време е мутрата с прякор на зеленчук от село Банкя да си ходи при Мишо Бирата. И "големият" ловец Гоце също

95

Анонимен

преди 8 години

Ако застреляш вълк и се снимаш с трупът му това защо не е престъпление и защо за такова убийство се плащат пари?За един дето уби три вълка на веднъж питам.

94

Анонимен

преди 8 години

Ако беше заклал кучето и го беше запекъл с ориз,щеше ли да е садист и дали по този начин нарушава закона?За едни виетнамци питам.

93

турчин

преди 8 години

Променена е ценностната система заради безнаказеноста витаеща в общественото постранство. Няма човещина.

92

Анонимен

преди 8 години

Искам да попитам след като детето ти си е твое и него ли е редно да си го вържеш на теглича и газ до дупка?! Този човек е за съд и затвор, защото е ненормален. Няма как нормален човек да направи това на друго живо същество. Защото това е жестокост. И когато няма кучета наоколо, следващият път ще го направи на друго беззащитно същество - дете, човек с умствени отклонения, пиян, болен. След това и на здрави. Пък вие си говорете въпросния Милко какъв е. Все едно той е влачил кучето. Психопати!

91

Анонимен

преди 8 години

Покажете номера на колата да играят чуковете